Júl 24, 2020
1088 Views

OMG WTF Állásinterjú + Munkahelyi Céges Dal rövid videó részlet

Written by

OMG Állásinterjú paródia WTF munkahelyen + Elénekelt Céges Munkahelyi Dal ének rövid vicces feliratos videó részlet, hogy Te is imádj szuper irodai állásokban, munkahelyeken céges dalt énekelni! =DDD E részlet amúgy a “Postal” c. mozifilmből van kivágva, amit amúgy a Postal 2 című magyarok által csinált magyar nyelvű és hangú morbid játék alapján csináltak (ahol az első küldetés az volt hogy csak simán el kellett menni a boltba tejért, aztán végül a sok őrült idióta hülyesége után már végül oda jutottál, hogy macskát húztál a stukkerra hangtompítónak miközben füvet szívva lehugyoztad az efféle őrült (pl. irodai ollóval szaladgáló = running with scissors ^^) munkaadóid hulláját, mert az ilyen küldetéske közben mint “tejért menni” meg “munkába menni” vagy pl. “elmenni a postára” nevű küldetéseken (amiken alapból tényleg csupán az a küldetés célja, amit a küldetés neve takar, ám mégis) ilyenek derültek ki mint hogy a sok bitang munkás képtelen türelmesen sorban állni a felgyülemlett munkahelyi stressztől a bankban vagy hogy pl. közveszélyes mód irodai papírvágó ollóval megy egyik irodából a másikba (és ugye az olló veszélyes fegyvernek számít már akkor is ha munkára használod, hisz kisgyerek kezébe csak a kanál való és megszegik a munkahelyi szabályokat és etikettet egyéb hasonlóan felháborító dolgokkal is)  mint pl, ahogy látod a fenti kis őrült munkahelyi videóból…).
xDDDDD

Vagy pl. tessék egy kis ízelítő még eme Postal 2-ből a Hétfői munkanapról, már az első 2-3 percéből átjön a tipikus jómunkás ember életérzés!:

+ Jómunkásember beszólások a munkahelyi stressz miatt belőle:

+ Találsz még hasonlóan vicces, tanulságos pénzügyi részleteket a releváns pénzügyi címkék vagy ezek METSZETEI alatt mint pl.: munka, robotmókus, gazdag, vállalkozás indítás, munkahely váltás, szegény, luxus, üzleti tárgyalás, irodai, eladás, marketing, stb. ;))

+ Hobbival sok pénzt keresni az interneten:
Hobbival sok pénzt keresni az interneten

+ Jó internetes befektetések hatékonyan, csúcshatás módra az interneten:
Jó internetes befektetések az interneten

Mond el hogy tetszett

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük