aug 4, 2022
2495 Views

Orbán Viktor: LMBTQ

Written by
Politikai
Orbán Viktor vs. LMBTQs homoszexuális óvodás nemváltók ^^

vicces ukrajnai képek

Amúgy Orbán Viktor ezért nem a homoszexualitásra fókuszál, mert a buzik vs. heterók háborújának győztese ugye nem kérdés ha te is csak az ánuszfehérítésre fókuszálsz, amíg a kelet seggbelő…!!! ^^ ;P

Nem véletlen, hogy kb. minden korábbi nagy civilizáció azért tűnt el a csúcsa után, mert a hajdani civilizációk csúcsán tömegesen kezdtek el elbuzulni, pedofilkodni, LMBTQsodni már a spártaiak, rómaiak is, stb. !!!! S a legnagyobb civilizációk is anno nagy jólétükben ezt tették, szó szerint bebuzultak, amíg a többiek meg a fegyverkezéssel, fejlesztésekkel és hasonlókkal foglalkoztak, s addig a többi kisebb ország összefogott és az addigi világhatalom (pl. róma, spárta, mai nyugat) meg a civilizációja csúcsán a luxus jólétben meg csak a segglyuk szőkítéssel és kakaujjazással foglalkozott már kb. mert „jó dolgában már nem tudta mit csináljon” és már azt hitte a csúcsra ért és ott is marad örökre, aztán meg jött a sok hetero és lekaszabolta a gyenge homoszexuálisokat, erőtlen pedofilokat, és erőben és háborúban tapasztalatlan homoszexuális politikusokat Róma, Spárta stb végén…. S ez kajak így történt minden letűnő civilizációban, és most is ugyanez folyik a nyugattal, most is pont így döntik meg…!!! ^^

Mert a „képesség a legkényesebb kérdésekkel foglalkozásra” ugye az nagyon nem ugyanaz mint a FŐ fókusz, tehát képesnek kell lenni szembenézni és foglalkozni vele de nem arra kell tenni a fő fókuszt ha az emberek 98%-a hetero. De az LMBTQ-sok ezt mindig összekeverik (a fő fókuszt a képességgel, és talán a 2%-ot a 98%-al is), de Orbán Viktor azért nem keveri, s a teljes előadásában azért azt is elmondja, hogy az itthoni gyermekvédelmi gender politika az, hogy az apa férfi az anya nő, stb, NODE nem róla lesz itt szó!  ;P

 

 

Amúgy eme fenti s lentebbi videók (pl. a Fideszes Orbán Viktor: A legérzékenyebb kérdések + LMBTQ gender politika elmélet vs. homoszexuálisok vicces paródia + a biszexuális hermafrodita transzfesztita videó részletek) pontosan mikből vannak ki- és összevágva?:

 
 

( Ha netán nem látnád akkor frissíts és várj +10 másodpercet ! )

 

 

 

+ Vicces LMBTQ transzvesztita hermafrodita?:”Minden mindenkinek minden:”:

Farka / töke van Jennifer Annistonnak 1/2 (ennél egyértelműbb utalások már nem is lehetnének a mai filmekben, hogy a sok Hollywoodi sztár mennyire kb 90%-ban transzvesztita, ne hidd el, keress rá!!!):

Fasza van Jennifer Annistonnak 2/2: Nem kamu, eredeti filmben is ezek vannak, nem csak a „hollywood + trans gender” kulcsszavakra rákeresve hanem komolyan egyre több az ilyen official leleplező mozifilm, meg a sok érzékenyítő [mint pl. a „Váratlan szerelem 2022”]!!):

vicces LMBTQ kép
vicces LMBTQ kép
Elon Musk LMBTQ
Elon Musk LMBTQ

Tudjuk mit mondanak a magyar és külföldi politikusok az LMBTQ-ról, node mit mondanak a megvilágosodottak?

Rengeteg megvilágosodottól olvastam a témában és tömören: Ő szerintük mindkét oldalnak bőven van még mit fejlődnie, mert ők nem keverik a hatalmi érdekekkel, politikával és nem mossák össze a pedofíliával se, s nem mondják hogy LMBTQ lobbi kéne, tehát túltolni sem kell, de azért mégis megértés is kéne a másik oldalról is mert oka van:

Pl. Nithyananda hindu megvilágosodott is kb ugyanazt mondja itt az official hinduizmus nevében (mint fő fő fő felkent fő vezetője a fő hinduizmusnak [aminek a krisnások csak pici, módosult mellékszála]), tehát ő kb ugyanazt mondja, mint a megvilágosodott vallás-mentes Osho (pl. a Gyermekek könyvében) ugyanazt mondják, miszerint a homoszexualitáson valójában mindenki keresztül megy (csak Osho szerint is a legtöbben már nagyon nagyon korán hamar és nagyon gyorsan, „észrevétlenül”, nagyon kis korban [mikor még ugye pl. máshol aludni se hagyják a gyerekeket és talán még olvasni se tudnak] VAGY előző életekben (és ezért „mivel fejlettebb lelkek” a heterok [úgy össz előző életes mindent egybe véve szerint] ezért a homoszex fázist nem is olyan szexuálisnak élik meg hanem inkább játékosnak, barátkozásnak, újrafelfedezésnek mint pl. amikor minden kisgyerek kutyákat csókolgat szájon, vagy összemérik a faszukat, mellüket méretügyileg stb), de eme videóban Nithyananda a hinduizmus legfőbb hivatalos képviselője is kb ezt mondja, csak tömören, ő 4 fázisról beszél:

Tehát a 4 fázis pár kiegészítéssel az angolul nem tudóknak:

– 1.:
Amikor a saját testét ismeri ki mindenki születés után és azzal játszik mert az a legegyszerűbb (pl. ujjszopás, önfelfedezés, önmaszírozás, „maszturbáció” stb).

– 2.:
Amikor már másra is oda tud figyelni, de még nem látja a különbségeket eléggé és túl nagy ugrás túl különböző dolgokra figyelni akkor az azonos neműeket tudja jól kiismerni hisz nem csak a test létezik hanem a hozzá kapcsolódó csakrák, energiák, viselkedési + elme mechanizmusok stb. ezért eme fázisban akkor is homoszexuális lelkileg az ember ha fizikailag nem is smacizik senkivel vagy ilyesmi HISZ RÁGONDOL, hogy „gondolatban átérzi hogy most akkor neki is pont ugyanolyan fasza lehet mint nekem” stb!!). Ezt osho olyanokkal írja le, hogy pl. ilyenkor kezdi el feismerni pár évesen a kisgyerek ha fiú hogy pl. az apjának is van fasza és az milyen lehet ha jóval nagyobb meg más, vagy hogy pl. általános iskolában is ugye először az azonos neműek nemiszerveit nézik meg először nem pedig az ellenkező neműét, és lehet nem is nyúlnak hozzá de leírja a megvilágosodott hogy ezért az átlag ember NEM nevezné homoszexuálisnak, de valójában az mivel a lélek a lényeg! Az a lényeg, hogy mentálisan lelkileg mi történik ezért ez is homoszexuális fázisnak nevezhető (hisz jóval többet gondol az azonos nemű barátjainak szexualitására mint az ellenkező neműekére: pl. megbeszélik kinek melyik csaj jön be vagy hogy maszturbált mire stb), és minden ilyen játék (mint pl. amikor együtt maszturbálnak pornóra a kisgyerekek NEM egymással, hanem önmagukkal csak de közösen 1 filmre, vagy amikor csak az azonos nemű csakrákat tudja megérteni, átérezni hisz még nem olyan fejlett, hogy egy ellentétes pólust is kiismerjen, stb) MERT egész egyszerűen az azonos nemű energiákat, érzéseket sokkal könnyebben tudják megérteni, feldolgozni, kicserélni mint egy ellentétes neművel egy teljesen ellentétes energiát (mint pl. jing+jang helyett oviban közös pornó újság nézegetésével, vagy csak az azonos nemű szülője nemiszervének bámulgatásával a strandon, hisz ugye el is zárják általában az ellenkező nemtől stb). ÉS mivel a legtöbb ember hamar fejlődik meg gyorsan ezért nincs szüksége mélyebb (azaz pl. fizikai) tapasztalatokra az azonos nemmel (hisz önmagát már ismeri eléggé s így az azonos neműek csakráit is hamar kiismeri!!!) és így NEM reked meg ezen az úgynevezett „homoszexuális” fázis szinten és tovább lép a következő heteroszexuális fázisba!:

– 3.:
Mikor TOVÁBBFEJLŐDIK a lélek innen akkor képes lesz már az ellenkező neműeket is kiismerni és azzal játszani. Már nem olyan ismeretlen, nem fél, és így rájön, hogy az úgy közösen jobb és ekkor kezd csak el ahhoz vonzódni igazából HA képes velük így játszva továbbfejlődni! (akár jelen életben, akár előző életekben fejlődött már sokat és akkor jelen életben már csak „átröppen” az előző fázison eme heteroszexuális fázisba nagyon gyorsan amint a „csakraemlékezet” beindul ugye)!!

– 4.:
Majd ezután van végül az univerzumi (nem-szexuális) fázis, ami az isteni / kozmikus tudatottal is képes lesz játszani (és ilyenkor szoktak már Aszexuálisak azaz NEM-szexuálisak lenni pl. a papok, megvilágosodottak, cölibátusosak stb), mert ugye pl. a koronacsakrával játszani sokkal izgibb és élvezetesebb mint a szex csakrával, azaz nem azt mondják a szexre mint egyes aberrált aszexuális kisebbségek hogy rossz, hanem jónak tartják és NEM azért utasítják el mert az bármilyen szempontból is rossz lenne hanem azért mert „tele vannak” már szexuális energiával is, és ha 30 tortát ettél akkor nem lesz rossz a torta csak tele vagy és már nem kell több (ezért szokott sok megvilágosodott azon vagy előző életeiben nagy orgiákat tartani, pl. osho, raszputyin, buddha, stb).

Tehát lényegében eme 4 fázisról mesél a fenti videóban a hindu megvilágosodott és mondja, hogy HA tovább tudsz fejlődni a 4. fázisba akkor mind a 3 korábbi fázis jó és elfogadható, HA viszont nem tudsz továbbfejlődni a 4. fázisba (mert elakadsz BÁRHOL) akkor meg mindhárom korábbi fázis rossz!!
Magyarán ha úgy vagy buzi, hogy közben fejlődsz és utána hetero lesz belőled, majd utána meg megvilágosodott akkor elfogadható, jó irány, HA viszont örökre megrekedsz egy szinten (és nem világosodsz meg) akkor a homoszexualitás és a heteroszexualitás is rossz dolog!!! ;P

Tehát a megvilágosodottak szerint, aki homoszexuális az NEM deviáns, és NEM „beteg aberrált”, hanem pusztán csak még egy nagyon éretlen, túlságosan kifejletlen pl. fiatal lélek (pl. mert kb. összes korábbi életében fiú volt, de most először került lány testbe vagy fordítva vagy pl. nem 50 életet élt már le hanem még pl. csak 5-öt) és így egész egyszerűen csak megrekedt az egyik fázisban!!!

NA DE MIÉRT ? ? ?

A hinduizmus ugye a reinkarnációval magyarázza hogy lehet más nemű testekhez szokott korábbi életeinek többségében, a Szcientológia alapítója L. Ron Hubbard (szintén megvilágosodott) szerint viszont azért, mert valójában életfolytonosságot folytat azon a szülőjén, amelyik olyan nemű, amilyen neműknek érzi ő magát: Tehát  pl. ha lány és lezbikus de ő fiúnak érzi magát (és a lányokhoz vonzódik lányként) akkor az apján folytat életfolytonosságot. Ha fiú és a fiúkhoz vonzódik (lányosan) akkor az anyján folytat életfolytonosságot, ami magyarán azt jelenti, hogy „folytatja az anyja életét”: azaz túlságosan átveszi az anyja életét, azaz a mintáit, érzéseit, gondolatait, viselkedését, szokásait bizonyos okok miatt.

Ennek számos oka lehet!:

Lehet, hogy azért, mert az anyja volt az aki a legtöbb figyelmet kapta a családban, vagy valamiért (pl. betegség, szerencsétlenség, stb) nagyon együttérzett vele (pl. mert nagyon sokat segített neki, vagy mert hamar meghalt de szerette vagy mert nagyon eltávolodott tőle pl. elköltözött, stb) és a legtöbb ember még az adott szülője halála után sem ismeri fel, hogy azzal nemigazán segít neki ha az ő életét folytatja (mégis egyszerűen tudat alatt azt teszi reaktívan mert úgy érzi segít vele ama szülőnek vagy magának ha ő is olyan lesz avagy „átveszi a keresztjeit” meg céljait). Ilyesmiket mond Hubbard, azaz szintén egy másik megvilágosodott vallásalapító mondja ezeket, NEM én!!

Tehát a hinduktól még nem sűrűn hallottam, hogy meg akarnák határozni, hogy ki mennyire igazodjon a fizikai neméhez, azaz ők tényleg nagy szabadságot hagynak meg azon kívül hogy azért elmondják a dolgokat,  tehát lehet jobban tolerálják ha valaki nem hetero és nem is próbálják „meggyógyítani”, hanem inkább megvárják amíg „magától érik be a 4 fázison át” ^^, de tudtommal a szcientológusok a fenti elv alapján ki tudják „futtatni” valakiből az anyját vagy az apját elme-processzinggel ha túlságosan homoszex, azaz a fejlettlen lelket öntudatára ébresztve „megérlelik” azaz „meggyógyítják” és ilyenkor természetes úton lesz heteroszex a homoszexuális, azaz ugyanolyan módon ahogy a hinduizmus szerint magától idővel is heteroszexuális válik minden homoszexuálisból magától, ÖNMAGÁTÓL természetes módon magától is hol pár év hol pár élet alatt (ha a menny felé tart és nem a pokol felé), de a Szcientológusok ezt tudtommal fel is tudják gyorsítani eme folyamatot a lényegi kulcs felismerésekkel  amiket nem a szájába adnak meg nem kényszerítik hanem önmaga ismeri fel azáltal hogy ráirányítják a figyelmét a múltbeli konkrét eseményekre fókuszáltabban, s pusztán azon felismerésektől (pl. amikor elvágják a költökzsinórt lehet folytatni próbálta az anyja életét, és vissza viszik oda stb), amiket a sok múltja újra átélésétől, meg kulcspontokra rávilágításoktól kapott attól lesz tehát hetero nem pedig győzködésektől vagy logikázástól meg érvektől hanem olyan konkrét tapasztalatoktól amiket már a homoszexuális amúgy is átélt csak elfelejtette (mint pl. hogy mennyire együttérzett az apjával amikor annak prosztataműtétje félresikerült stb)!! Tehát a hinduk szerint ez amúgy is végbe szokott menni, csak ők inkább szerintem várnak akár életeket is rá, de Hubbardék az okok és okok okainak okainak feltárásával felgyorsítják ezt az amúgy is végbemenő mindegyikük által természetesnek tartott folyamatot, hogy ne 3 év vagy 30 év vagy 30 élet kelljen hozzá, hanem pl. 3 nap / hét / hónap!

Mert ugye ha sikerül az igazi okát megtalálni valaminek akkor „gyógyítható” a homoszexualitás, mert ugye a Szcientológia szerint se egy gyógyíthatatlan betegség, hanem csupán csak egy „fejlettlen” / „kifejletlen” személyiség, ami általában a sok családi aberráció eredménye (mint pl. hogy túlságosan részrehajló volt az aberrált szülő vagy pl. a saját nárcisztikusága miatt aránytalanul nagy „hatalma” volt az egyik szülőnek a családban, vagy csak simán „túl jó ember” volt akit nagyon nagyon imádott az illető  de hamar meghalt és ezért vette át 1-2 évesen a csakraenergiáit vagy bármi ilyesmi, stb stb stb, ami mindenkinél ugye más-más lehet, de a MINDEN esetben közös pont a nagyon mély együttérzés azon nemű szülővel amilyen neműnek gondolja magát a homoszexuális..!!! Azonban mivel ugye a Szcientológusok is tudják, hogy ez nem a normális fázis / fejlettségi fok, az ideálisabbnál még alacsonyabban van ezért ők is aberrációnak nevezik, és kerülik, azaz nem LMBTQ kampányokat szerveznek ők se ahogy a hinduk se, HANEM csak simán teljesen toleránsak és segítőkészek és megértőek stb DE mégis igyekeznek tovább fejleszteni az ilyen lelkeket is, azaz úgymond kigyógyítani őket, ahogy a hinduk is (csak ők lehet kevésbé precíz felgyorsításokkal), hol hamar, hol sok sok idő alatt. Magyarán ők se olyan kirekesztő és „deviánsnak lenéző” meg  „aberrált fertőnek” diszkrimináló népség mint egyes csoportok (mert az aberrált szó alatt ők kurvára nem azt értik mint pl. a mihazánk hanem pl. csak egy „fejlettlen személyiséget” értenek rajta nem pedig egy effektíve rideg deviánst betegséget) DE a másik végletbe se esnek és a homoszexualitást nem is olyan szélsőségesen „normálisnak” állítják be mint a baloldaliak, hanem azért elmondják róla eme igazságokat, mert ugye aki tudja hogy minek mi az oka az nem csak „túlságosan is megértő” tud lenni hanem az változtatni is tud a dolgokon, s nem is fél tőle úgy mint sokak, akiknek még ahhoz is idő kell, hogy rájöjjenek hogy attól ők nem lesznek buzik ha sok homo veszi körül őket (már ha tényleg egy hetero férfi lelkük van egy férfi testben)!

Viszont muszáj még pár újabb megértést is átadni a témában, mint pl. amiket a Happy Science vallás megvilágosodott alapítója mond az LMBTQ-ról: Ő szerinte is a propagandát túl tolják, „ÁM lehet egy út a homoszexualitás/nem-hetero-ság is a mennybe azt mondja CSAK ez még nem végleg eldöntött az égiek által, mert sajna jelenleg az LMBTQ-sok döntő többsége a POKOLBAN VÉGZI!!!” Mondja szó szerint!!!! 😀 Persze nem a keresztény féle szenvedős büntető pokolra gondol hanem egy amolyan ápoló kórház féle pokol a happy science féle pokol ami segít fejlődni (és az egész föld nagy része pokol ő szerintük lényegében tehát a heterok többsége is a poklot éli meg ;P ). Magyarán ő se utálja őket, meg ő se akajra elnyomni, meg „elfajzott aberrált génhibás ghecikként” diszkriminálni őket, HANEM csak ő is túl fejlettlen (pl. nagyon fiatal vagy csökönyös vagy szerencsétlen stb) lelkeknek látja őket, a KOZMIKUS isteni szintekhez képest, akik MEGREKEDTEK egy szinten és képtelenek továbblépni és tanulni és fejlődni hamar ezért kerülnek ugye a pokolba..!! Tehát mint minden megvilágosodott ő is együttérző, és nem diszkriminatív és EGYIK VÉGLETBE se lendül át túlságosan, mert egyúttal azt is kihangsúlyozza ő is, hogy eme LMBTQ-t viszont túltolják és ez így lényegében pokoli ( hisz nem a továbbfejlesztésre ösztönöz mint a hinduizmus, szcientológia stb, hanem még a továbbfejlődött lelkeket is vissza akarja fejleszteni a 3.-ról a 2. szintre erőszakkal és hazugságokkal is), s mondja, hogy még idő kell az égieknek mire eldől, hogy most akkor hogy is lesz jó még a sok nem-hetero-nak is igazán. 😀 Ő mondja ezeket ugye nem én, én csak a zárójeles részekkel magyarázom!! ;P

Ugyhogy a megvilágosodottak ismét csak nagyon jól látják szerintem, nem esnek egyik végletbe is, nem diszkriminálnak túlságosan még akkor se ha kerek perec elmondják mi a való és milyen a jó fejlődési irány és eme dolgok kellenének mindkét oldalnak, mert mindkét oldal nagyon szélsőséges, az LMBTQ-sak is meg az azt nagyon ellenzők is általában sajna, ugyhogy osszátok meg velük kérlek még eme videókat is mert komolyan még a bibliából is kicenzúrázták a reinkarnációt is, pedig még Jézus is beszélt róla és akkor meg ugye egyértelmű hogy ha van reinkarnáció akkor kerülhet egy X nemű lélek Y testbe (ha 50 életet X testben élt és pl. 1. életét éli Y testben), tehát aki ezeket megérti az nem csak LMBTQ propagandát nem tol, de már nem fél és nem is kiáltalánosít hanem megértő és TÜRELMESEN meggyógyít!!! 😉 :

Azaz a hinduizmus szerint azért van ennyi sok féle nem, mert ugye reinkarnálódhat férfi szellem női testbe, meg fordítva meg biszex homo transznemű lélek férfi női hermafrodita testbe, stb. illetve Hubbard szerint is a reinkarnáció egyáltalán nem úgy működik, mint ahogyan azt a legtöbb ember elképzeli (pl. mert az életek közti területen vannak úgynevezett egyesítők, darabolók, és létezik részleges [pl. szervi szintű] kölcsönzés + félresikerült megszállás is [pl. mikor még az „asztráltested” is fraktálokra repeszti 1 „túl mezon frekvenciabomba”] stb stb stb, amiktől agyfaszt kaphat sok „natúr profi guru” is ugyhogy a többit már meg se említem mert a többség már így is agypinát kapott.. ;P )

És itt még meg kell jegyezni, hogy ugye azért mondja a következő videóban, hogy az igazi nem azonosítása a problémák 90%-t megoldja mert ugye a lélek a lényeg (és mert van reainkarnáció és ezért tényleg sok féle nemű kombó van) és az lehet tényleg sok parát megold DE mivel ezt sok hétköznapi elavult nép tényleg képtelen megérteni EZÉRT gondolják magukat magasabb rendűnek a sok LMBTQ-sok, mert ugye mivel ez tényleg meg tud oldani sok lelki problémát és ők, pl. a biszexek, meg hermafroditák meg stb tényleg magasabb rendű létformának gondolják magukat kb (innen van a csökönyösségük meg önbizalmuk meg nagyerejű nyomulásuk is) MERT a belsős elit pl. hollywoodi körökben is ők tényleg magasabb rendűnek gondolják magukat az átlag embernél pusztán azért mert biszex vagy transzvesztita vagy hermafrodita stb és lehet, hogy egyes belső pl. sátánista körök valóban egy új fajt egy magasabb rendű fajt látnak abban ha férfi szül vagy pinája meg fasza is van valakinek stb és ez megmagyaráz mindent, mert könnyű megérteni, hogy így szülhet ez neonácizmust, meg eugenikát, mert tényleg van alapja mert tényleg megold sok sok lelki gondot ha valaki azonosítja az igazi nemét ÉS mivel tényleg rákényszerűlt, hogy egyszerre férfi meg női energiákat is kitanulja ezért tényleg az átlagnál együttérzőbbek tudnak lenni meg megértőbbek (mármint érzelmileg) a férfi ÉS női nem iránt is ha együttvéve számoljuk és ezért belátható hogy akkor miért is gondolják magukat fellsőbbrendűnek CSAK hogy!: Én nem állítom, hogy tényleg felsőbbrendűek lennének, csak megmagyarázom, hogy miért hiszik ők magukat annak és mi az alapja, mert ez az, hogy átlagosan ők tényleg empatikusabbak tudnak lenni (HA akarnak) az átlaghoz képest pl. mert fasza is van meg pinája is és megérti milyen lehet szülni meg milyen lehet erős fréfinak lenni is egyszerre vagy mert biszex és 2 féle nem forr össze benne egyszerre mert más a teste mint a lelke stb. aminek tehát VAN alapja, hogy a jelen életében miért lehet empatikusabb DE azt nem látja a többség szerintem, amit már nem is tudom melyik megint másik gurutól olvastam amúgy a témában, hogy valójában csak az átlagnál emapatikusabbak többnyire DE az igazi megvilágosodottak közelébe sincsenek, tehát már csak ebből is látszik hogy nem magasabbrendűek az embernél, mert minden megvilágosodott hetero vagy hetero volt előzőleg vagy aszexuális. ÉS hogy azt nem ismerik még fel, hogy ez amolyan fajta büntetés ő számukra amolyan rájuk kényszerített karma hogy másik nemű testbe kerültek mint amilyen a lelkük neme, és EZÉRT ennyire erőszakos kontrollmániásak mert azt nem tudták el ŐK eldönteni, hogy megfelelő nemű testbe kerüljenek és így nincs elég kontroll az életükben! És azért kerültek „rossz” testbe (az újabb guru szerint) MERT előző életükben ponthogy túlságosan fejlettlenek voltak, nem tanulták meg eléggé az érzelmi IQ leckéjét amit kellett volna és így kényszeríti rá őket istenke, hogy akkor végül mégiscsak megtanulják időben a leckét és mivel így egy amolyan „kényszerített, gyorsított tanuláson esnek át” azzal hogy 2 nemet kell 1 élet alatt kitanulniuk energia, meg csakra, érzelmek, viselkedés stb ügyileg ezért mivel ők gyorsabban fejlődtek most mint 1 élet alatt szoktak érzelmileg fejlődni ezért hiszik hogy felsőbbrendűek mert az átlag ember érzelmi IQ fejlődéséhez képest lehet többet fejlődnek, de az hogy ez mennyire gyors csak ő számukra tűnik olyan szupergyorsnak hiszen előző életeikbe ők szuperlassan fejlődtek ezért kapták ezt a „karma büntit” és igazából csak ezért hiszik magasabb rendűnek magukat mert ez csak az ő nézőpontjukból EMIATT tűnik így „szuperfejlődésnek”, nomeg azért mert sok millió embernek tényleg a béka segge alatt van az empátia készsége DE ettől még közel nem magasabb rendűek, SŐT, mivel a legtöbb nem-megvilágosodott guru is jóval empatikusabb és megértőbb az ilyeneknél hisz ők nem erőltetik a propagandát mégis jobban meg tudják érteni és oldani a dolgokat és nem erőszakkal meg kényszerrel fenyegetéssel hanem racionális ránézéssel, stb. Tehát ebből látszik hogy mivel ők kényszerrel meg propaganda túltolással akarják megoldani látszik hogy náluk nagyon átbillent az inga egy ilyen karma büntivel (ami csak újabb tanlecke igazából) amit ugye ők soha nem fognak beismerni hogy ez bünti, hiszen akkor mégkevésbé éreznék a kontrollt az életük felett és minden lefelé csúszó nép ugye azt szokta hazudni hogy ő a csúcsok csúcsa, csakhát ugye a megvilágosodottak nem azt mondják  hogy a hermafrodizmus a jövő evolúció csúcsa, hanem azt mondják hogy a monogámia és heteroszexualitáson át vezető szexualitás fölé emelkedés..

Ugyhogy osztd meg eme cikket kérlek ha nem egy ilyen GreatLand-os LMBTQ jövőt szeretnél! ;D :

 

 


+ MÉG TÖBB HASONLÓ, ŐRÜLT +

VICCES LMBTQ VIDEÓ:

 

 


+ MÉG TÖBB HASONLÓ, ŐRÜLT +

VICCES ŐRÜLT SZEX VIDEÓK:

 

 

+ Monogám vagy Poligám az Ember ?:
Monogám vagy Poligám az Ember ?

+ Ha érdekel még a: csajozás + pasizás + párkapcsolat 😉+ Ha érdekelnek hasonló önfejlesztő mondanivalós videók, akkor heti hírlevélben is kaphatod mindig a legújabbakat, kiemelteket és véletlenszerűeket is örökké ingyen HA a másik weboldalamon beregisztrálsz ÉS azután +1 kattintással jelentkezel az ingyenes vicces önfejlesztő képzés csodára! 😉+ Bónusz önismereti dokumentumfilmek

🙂

Mond el hogy tetszett

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük