szept 6, 2021
1184 Views

A Legjobb Jóga Póz – [ videó ] ;D

Written by

Na ezért nem mindegy ugye, hogy kitől tanulsz ugye jógát, nem véletlenül mondják a megvilágosodottak, hogy A JÓGA LÉNYEGE, hogy MEGVILÁGOSODOTT MESTERTŐL TANULJ és nem pedig csak a tornászó, hajlékony, önjelölt, nagyhasú telizabált vagy sportos kismamáktól ! ;P A jóga igazi nagy mester nélkül nem jóga!!!


De azért mégegyszer kihangsúlyozom: A JÓGA NEM TORNA, a jóga pózok lényege nem a legjobb testi egészség, hanem a tudat, az életenergia, és lélek fejlesztése!!


A testi egészség csupán mellékhatás ha jól csinálod!  Akinek meg nincs igazán fejlett tudata, attól meg ugye nem lehet igazi tudatosságot se kapni, se eltanulni. A sötétségtől se kaphatsz fény és sakkozni se lehet IGAZÁN jól megtanulni egy “középszerű de azért elég jó” mestertől, hanem csak a legjobbaktól lehet igazán megtanulni mindent. A pénzügyeket se a szegényektől kell tanulni és nem is a milliomosoktól, hanem a trilliárdos csilliárdos multibilliomosoktól…!!!

Tehát a jóga NEM egy közsport, amit bárkitől meg lehet tanulni, mert a jóga lényege és CÉLJA A MEGVILÁGOSODÁS ÉS NEM PEDIG CSAK A TEST TORNÁZTATÁSA!!!

Elég sajnálatos, hogy mára már divatos “közösségi torna-sport”-tá degradálódott a nyugati világban és így sokan azt hiszik, hogy jógáznak, csak mert valaki tornáztatja őket, vagy csak mert sokat ettek és tele hassal a hasukra fókuszálnak xDDDD

 

De HA NEM MEGVILÁGOSODOTTÓL TANULOD A JÓGÁT, AKKOR AZ NEM JÓGA !!!!!!!!!!! Mert a jóga közel sem csak pózokról, és technikákról szól, hanem az életenergiáról és azt CSAK megvilágosodott tudja átadni,  bárki bármit is mondjon!!!  Például egy megvilágosodott mester látja, érzi az energiákat, aurákat, csakráidat és kifejezetten aszerint személyreszabottan a TE számodra jó irányba csavarja őket, vagy forgatja a tested, hogy jó legyen a jóga póz igazából, miközben a NEM megvilágosodott jóga mester mint pl. a tornász Norbi csak kiáll a tömeg elé és mindenkinek ugyanazt a pózt mutatja, ami nem csak nincs személyreszabva, de még ha odamegy hozzád, hogy 1 v 1 -ben teljesen rád szabott pózokat mutasson akkor sem tud, hisz nincs megvilágosodva, és nem látja se az auráidat, nem érzi a csakráidat, nem látja hol van igazából az energia elakadás és mitől, és így csak azt HISZI , hogy személyreszabja és még veled is elhiteti, de valójában közelébe se mentek a jóga igazi céljának a megvilágosodásnak.  És persze ha haladó a jógatanár akkor már lehet tényleg picit érzi mit hogy kéne, de akkor is, igazából max testi egészség növekedés szokott csak lenni és nem pedig igazi 3. szem kinyillás meg telepatikus űber orgazmusos életenergia kundalíni felébredés meg  stb megvilágosodás…..!!

Tehát elmondom még egyszer: A JÓGA MEGVILÁGOSODOTT MESTER NÉLKÜL NEM IGAZI JÓGA!!!! Akárhány “jóga diplomája” és oklevele és tanfolyamja is legyen az oktatónak, és hiába érzed ténylegesen jobban magad tőle, hiába lesz sokkal egészségesebb a sok jógázó TEST, a jóga IGAZI CÉLJÁT NEM FOGJA ELÉRNI, mert a legjobb  jóga pózok igazi célja NEM TESTI !!!!!!!!  NEM a testi fittség a cél, senem a testi hajlékonyság, hanem ponthogy a test elhagyásának időpontjára való felkészítés, és a tudat fejlesztése, azaz a megvilágosodás, önmagunk hallhatatlan lelkének felismerésével !!!!

Tehát ha a fő célját figyelmen kívül hagyod a jóga pózoknak és a jógának, akkor lényegében igazából az már nem jóga, hanem csak teljesen hétköznapi natúr torna sport, aminek KÖZE nincs a VALÓDI jógához, mert a valódi életet, tudást, beavatást csak VALÓDI megvilágosodottaktól lehet kapni, és ha csak egészségesebb és fittebb testű akarsz lenni akkor legalább ne fogd rá, hogy jógázol! Persze én nem azt mondom, hogy ne mennyetek ki pózokban lazítani és a teli hasra fókuszálni, de nagyon szépen kérlek legalább akkor  ne légy politikus és ne hazudd rá, hogy az jóga, mert a jóga megvilágosodott KÖZVETLEN irányítása / felügyelete nélkül NEM jóga!!!

És testi egészségre a torna is jó nem csak a jóga, és még ha el is éred a testi tyhűhűű egészséget akkor is igazából azzal nem sokra mész az igazi jógikhoz képest, akiknek ugye NEM a testi fittség és testi egészség az igazi célja, mert az csak egy mellékhatása igazából a tudat fejlődésének, ezt SOHA ne feledd!!

Nem véletlenül szoktak ilyen őrült jóga csirkék lenni ma már mindenhol, akiknek igazából minden stresszes bajuk van és még a testi egészséget se tudják igazán elérni… azért mert CSAK HISZIK, hogy jógáznak, de valójában csak az alacsony humanoid szinteken pörögnek ugyanazt a szart pörgetvén fel újra és újra…!!!! És persze ha sikerül a szaroda felpörgetni akkor lehet az vicces és picit jobban forognak átmenetileg a tekercseid PICIT, de a szart egymagad hiába pörgeted attól még szar marad, mert igazi aranyat csak igazi mester tud belőle csinálni…!! És aki nem mondja magáról, hogy megvilágosodott az biztosan nem világosodott meg, ne legyenek kétségeid, mert tudom a sok hülye ezt is máshogy gondolja. Azt hiszik, hogy akik nem mondják magukról azok a legbölcsebb legnagyobb tudású mesterek mert olyan alázatosak, hogy nem akarnak lehengerelni a fölényeskedésükkel, ami a legnagyobb faszság, mert az igazi megvilágosodottak szintje ott kezdődik, hogy nemcsak tudsz, de tudod is, hogy tudsz, és ki is mered ezt nyílvánítani, azaz, MONDJA magáról, hogy megvilágosodott direkt mindig mindenkinek folyamatosan és aki ezt nem teszi az biztos hogy nincs megvilágosodva, tehát ne tőle tanulj jógát! És persze lehet, hogy vannak olyanok akik mondják, hogy megvilágosodottak de valójában mégse, de fordítva legalább teljesen egyértelmű: aki nem mondja magáról, hogy megvilágosodott az biztos, hogy nem is világosodott meg, hiszen KÜLÖNBEN LEGALÁBB MONDANÁ!!! (mert az igazi megvilágosodottak nyíltan közlik mindig a fő lényeget és nem titkolóznak hanem felvállalják magukat és nem félnek stb. stb. stb.) Tehát aki nem mondja magáról, hogy megvilágosodott attól kérlek ne tanulj jógát, ennyi csak a lényeg ;P Megvilágosodottakat a megvilágosodás kategória alatt találsz amúgy 😉


Eme A Legjobb Jóga Póz videó miből van kivágva?:

( Ha netán nem látnád akkor frissíts és várj +10 másodpercet ! )

 

++ Van még MEGVILÁGOSODOTT MACSKA is!! xDDD

 

 

+ Ha érdekelnek hasonló rövid önismereti + vicces önfejlesztő mondanivalós videók, akkor heti hírlevélben is kaphatod mindig a legújabbakat, kiemelteket és véletlenszerűeket is örökké ingyen HA eme másik weboldalamon beregisztrálsz ÉS azután +1 kattintással jelentkezel erre az ingyenes vicces önfejlesztő képzés csodára! 😉+ Bónusz önismereti dokumentumfilmek

+ Ha érdekel még az egészség téma! 😉


+ Komolyabb videók, filmek az egészségről

🙂

Mond el hogy tetszett

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük