szept 23, 2020
1735 Views

Orvosi Videó: A Kristályok Gyógyító Ereje

Written by

1 perces orvosi videó: Dr. Roberts – A Kristályok Gyógyító Erejéről kis rövid tömör lényegi őrült vicces videó amúgy miből van kivágva?:

( Ha netán nem látnád akkor frissíts és várj +10 másodpercet ! )

De persze ez is csak egy újabb őrülség, hisz a lézert is kristályokkal csinálják, meg az LCD monitort is meg stb. meg a Kung Fu Panda palotáját is az egészséges jáde/jade kristályból, amit ugye itthon is masszázságyakban is nem véletlen alkalmaznak (ahogy a linkelt cikk írja) és több barátom is mondta, hogy kipróbálta és milyen jó stb. de persze a masszázságyban sem 1 centis a kristály (ahogy a jáde palota se) hanem baszott nagy, ráadásul jól felhevítik, mert csak úgy rezeg eléggé gyógyítót, stb. tehát azért persze nem kell belegondolni eltúlzottan mindenfélét, hogy mindenre a legjobb csak mert olyan trendi, mert pl. pszichoszomatikus bajokat mint pl. hülyeség vagy pl. leköpést se gyógyít elég jól ;DD Tehát mindent a maga helyén kell kezelni és ha valamire van sokkal hatékonyabb megoldás (pl. lelki önismereti dolgokra) akkor nem a kövektől kell várni a megváltást, mert pl. lehet 1%-ot segít egy pl. kis nyaklánckristály, de ha épp zuhansz lefele akkor 1% méretű elytőernyő nem fog megmenteni a materialisztikus becsapódástól ha a lelked nem képes szárnyalni, mert a lélek ugye azért az NAGYON NEM egy kristály…. ;))

+ Ha érdekel még az egészség téma! 😉


+ Komolyabb videók, filmek az egészségről

+ Ha érdekelnek hasonló önfejlesztő mondanivalós videók, akkor heti hírlevélben is kaphatod mindig a legújabbakat, kiemelteket és véletlenszerűeket is örökké ingyen HA a másik weboldalamon beregisztrálsz ÉS azután +1 kattintással jelentkezel az ingyenes vicces önfejlesztő képzés csodára! 😉+ Bónusz önismereti dokumentumfilmek

🙂

Mond el hogy tetszett

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük