jún 17, 2022
2186 Views

A Szülői BLA-BLA forrása = A Politikai BlaBla ? ? ?

Written by

Az őrült választási kampányos szavazási politikai blabla lenne tehát az érthetetlen szülői blabla szentbeszéd forrása?:

Vagy maga a TV médiamanipuláció? ;P

Vagy netán az egyetemi mátrix diploma miatt képtelenek a szülők valóban kommunikálni a gyerekeikkel?

Vagy netán mert, nem végeztek normális kommunikációs tanfolyamot, hogy duplikálják a megértést és ezért helyette csak fasiszta diktatúrában akarják akaratuk ellenére kontrollálni a „buta kölkét nekie”? ?

Vagy netán mert a sok „te hülye” miatt már odáig fajult a családban is a tisztességtelen titkolózás, hogy már egymásnak is azt hazudják „magánügy” holott mégiscsak bele akarnak szólni hátulgombolós alattomos sunyi fasiszta módon, vagy alapból nem merik elmondani nyíltan és őszintén tisztességesen miről mit gondolnak és így lesz egyre kevesebb a kommunikáció? Pedig L. Ron Hubbard is megmondta, hogy akkor is ha súlyos bajba sodorta magát az ember a kommunikációval akkor is „Ha az ember bajba sodorja magát a kommunikációval akkor tovább kell kommunikálnia. 
A megoldás a több kommunikáció és nem a kevesebb.”  Csak ugye ehhez a sok hülyének nem ártana ugye pl. a Graham féle egyet-nem értési piramis sem az ingyenes vicces önfejlesztő tanfolyam és a kommunikációs képzések mellé:

a Graham féle egyet-nem értési piramis

Vagy netán mindezen gyereknevelési dolgok miatt együttvéve létezik a sok idióta érthetetlen szülői bla-bla, amire kb. ha akarnának se tudnának odafigyelni a mai fiatalok, mert már annyi blabla vírussal oltogatták őket, hogy már az ősök és öregek ősi fasizmusától ősrégen kialakult az ősi blabla elleni nyájimmunitás? 😀

Mitől alakult ki tehát a sok bla bla elleni immunitás? Azért, mert minden blabla hülyeség, vagy csak a politikai bla-bla?? S ha a szülői bla bla nem hülyeség, és nem „te vagy a hülye” akkor, hogyan tudsz áthatolni a sok szentbeszéd blabla immunitáson a gyerekeidnél vagy a mai fiataloknál?
Az iménti linkekből és a lentebbi releváns videókból megtudod ! ;P

Eme őrült választásos politika blabla szülői szentbeszéd videó részlet pontosan miből van kivágva?:

( Ha netán nem látnád akkor frissíts és várj +10 másodpercet ! )

 
 

+ Releváns videók:

– Seggbekefélős NAGY LÓVÉ lobbi politikus rapp zene videó
politikus rapp zene videó

+ Őrült választások
Választások

;DDDD

+ A Kacsa Hírek és a médiamanipulációs TV hipnózis MEGOLDÁSA
a médiamanipulációs TV hipnózis MEGOLDÁSA

;DDDD

+ Ha érdekelnek hasonló önfejlesztő mondanivalós videók, akkor heti hírlevélben is kaphatod mindig a legújabbakat, kiemelteket és véletlenszerűeket is örökké ingyen HA a másik weboldalamon beregisztrálsz ÉS azután +1 kattintással jelentkezel az ingyenes vicces önfejlesztő képzés csodára! 😉



+ Bónusz önismereti dokumentumfilmek

🙂

Mond el hogy tetszett

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük