nov 13, 2023
1559 Views

Őrült Jóga: Yoga CsirkeBelső-Békességgel ;D

Written by

Remélem ezek után jobban érthető mi a különbség a jóga felszínes mímelése és a VALÓBAN a jelenben élés közt, nem véletlenül mondják a megvilágosodottak, hogy a jóga nem is igazi jóga MESTER nélkül !!!!!
És NEM „tornászmester” nélkül hanem IGAZI megvilágosodott mester nélkül, mert különben ez lesz ha csak tornászmesterektől tanulod a ‘jógát’, ami úgy max torna lesz akkor (meg max. efféle gyenge próbálkozások mint eme vicces videóban) nem pedig VALÓDI JÓGA, aminek ugye nem csak a testi egészség a célja hanem a megvilágosodás valójában…. !! ;P ;)))

Tehát ha netán nálad sem működne valami akkor meg kell látnod a különbséget a tornászmesterek, a ‘csukott szemmel gondolkozós befelé-merengős mesterek’ és a VALÓDI megvilágosodott mesterek közt.. ;)))

Eme őrült jógás videó részlet az őrült jóga kakas, avagy őrült jógi csirke: Yoga Csirke Belső Békesség módra miből van kivágva?:

( Ha netán nem látnád akkor frissíts és várj +10 másodpercet ! )

 
 

;DD

 + Van még pl. megvilágosodott macska is a jóga kategóriában vagy nézz még megvilágosodott mesteres Nithyananda-s videókat, mint pl. a vicces legjobb jóga póz videó alatt! ;D

 

 

 

 

+ Hogyan lehet 3. szemmel látni?:
Hogyan lehet 3. szemmel látni?

 

+ 3. szemmel látás!:
3. szemmel látás!

 

+ Hogyan lehet természetfeletti képességeket kifejleszteni?:
Hogyan lehet természetfeletti képességeket kifejleszteni?

 

+ A Legjobb MoziFilmek Modern CSODÁKRÓL – CSAK Igaz Történetek Alapján:
A Legjobb MoziFilmek Modern CSODÁKRÓL – CSAK Igaz Történetek Alapján !

 

+ Természetfeletti Képességes Sorozat:
Természetfeletti Képességes Sorozat

 

+ Telepatikus PszichoMókus Agyfolyam AURA Hipnózis ellen:
Telepatikus PszichoMókus Agyfolyam AURA Hipnózis ellen

 

 

+ Ha érdekelnek hasonló önfejlesztő mondanivalós videók, akkor heti hírlevélben is kaphatod mindig a legújabbakat, kiemelteket és véletlenszerűeket is örökké ingyen HA a másik weboldalamon beregisztrálsz ÉS azután +1 kattintással jelentkezel az ingyenes vicces önfejlesztő képzés csodára! 😉+ Bónusz önismereti dokumentumfilmek

🙂

Mond el hogy tetszett

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük