máj 14, 2022
2211 Views

11 db CSODA Alga Technológia: Alga Lámpa, Alga Benzin, Alga Áram, Alga Fűtés, Alga Műanyag + 400x több Oxigén, stb..! ! !

Written by

Íme eme alga technológiák vannak:

csoda alga

1.:

Alga LÁMPA:

alga lámpa
Áram nélkül világító alga is van és van áramot fejlesztő alga is ! Tehát ha a napot is eltakarják és anti-áramos bombával = EMP-vel soroznak majd a mátrixból a drónok akkor is lesz fény! 😀 világító algák Igen, ez komoly, nem csak őrültség! 😉 Mindkét alga lámpa verzióról bővebben a lentebbi tudományos videókban! Ugyhogy közel sem csak a szentjános bogarak és a mélytengeri ördöghal csalija világít, hanem szó szerint vannak világító növények is, sőt évmilliók óta vannak pl. olyan tengerpartok is, ahol az ott élő algák már évmilliók óta világítanak,
világító algás tenger
ráadásul azzal arányosan, amennyire hullámzik a víz, mert, ahogy a fenti kisvideóból is látszik: az áram nélküli alga lámpa úgy működik, hogy a mozgási energiát nem csak átalakítani képes, de ha felkavarják akkor mégjobban világít (akár azért mert „megijed”, akár azért mert átalakítja a mozgási energiát is, vagy akár azért, hogy a társainak kommunikáljon valamit, mint egyes világító rovarfajok). Tehát közel sem csak genetikai módosítással világításra bírt állatok és növények vannak!
algalámpa

2.:

– ÖKO alga elektromosság, BIO megújuló alga ÁRAM !

alga áram elektromosság
Bizony, olyan algafajtákat is kitenyésztettek, amik szó szerint elektromos áramot termelnek, mint az agysejtek. Ugyhogy ha azt elhiszed a tudósoknak, amiben már jó régóta egyetértenek – miszerint az emberek energiaháztartásának a 30%-át az agyunk használja el, és azok meg főleg áram termelésére fordítják, mert elektromos impulzusokkal kommunikálnak – akkor ugye így már nem is olyan túl misztikus scifi az, hogy bizony számos sejt termel áramot, és ahogy a különböző növényeket (mint répa, dinnye, stb.) ki lehet nemesíteni génmanipulációk nélkül is, olyan szinten, hogy már teljesen más a színe, mérete, formája, stb. pontosan ugyanígy (GMO MENTES nemesítéssel) az áramot jobban és egyre jobban termelő alga fajokat is ki tudták MÁR nemesíteni eléggé jól, szemmel láthatóan jól működően, hisz a lentebbi videókban is ugye láthatod, hogy tényleg világítanak az alga árammal működő lámpák is és ugye az áramot meg aztán minden másra is fel lehet majd használni! 😉
alga áramkör működése magyarul

3.:

– Tiszta Víz: Alga VÍZTISZTÍTÁS!

tiszta alga víztisztítás
Az algák nem csak önmaguktól tisztítják a vizeket már évmilliók óta, de az elektromos alga lámpákhoz is használatos alka áramkör működési hogyanja (lásd pl. fentebb) számos verziójában tiszta vizet is képes előállítani, hiszen a tengereket, folyókat is az algák tisztítják meg elsőként főként! Íme pl. egy alga épület, amiben szinte mindent az alga lát el, az alga üzemeltet a legmodernebb alga technológiákkal:
alga által működtetett épület
Ilyen alga által működtetett épületekből és alga technológiákból egyéb pontokban is találsz még infókat! 😉

4.:

– Biológiailag 100%-ig teljesen lebomló alga MŰANYAG!

biológiailag 100%-ig teljesen lebomló alga műanyag
A fenntartható BIO-alga”műanyag” igazából ugye nem igazi műanyag, hiszen teljesen bio és nagyon könnyen és hamar lebomlik biológiailag, tehát csak azért műanyag, mert nagyon hasonlóan könnyen alakítható akármilyenre, de mégis teljesen fentartható módon hamar lebomlik. Tehát ha rákeresel, akkor erről is már számtalan tudományos fejlesztés van, hogy tényleg ez az alga technológia fogja megmenteni még a sok szeméthelytől is a világot, hiszen már olyan formán tudják alakítani, préselni, ötvözni, stb. hogy teljes mértékben ki fogja tudni váltani a világ ÖSSZES műanyagát, minden olyan helyen, ahol előre tervezhetően elég ha pl. 10-20 évet bír ki egy „algaműanyag”, mint pl. a csomagolásoknál, PET palackoknál, evőeszközöknél, tehát szinte minden olyan eldobott szemét műanyagnál, amik szeméthegyeitől nem férnénk majd el, mert jó esetben is több száz év alatt bomlanak csak le alapból. És eme alga műanyag technológiával ugye nem csak a sok káros, nem lebomló műanyag szemetet lehet teljes mértékben teljesen jól kiváltani, de rengeteg fém és fa tárgyat is, mint pl. evőeszközök, csomagolások, stb. hiszen az algacsomagolás / algaműanyag szilárdsága, átlátszósága és élettartama is teljesen önkényesen beállítható elég precízen előre pl. fél év és 30 év közöttire is akár.
Tehát nem csak káros veszélyes hulladékoktól menti majd meg a földet eme egyetlen alga technológia is már önmagában is, hanem még a sok erdőírtástól és háborúktól is, hiszen akkor a papírcsomagolások pl. pizzásdobozok miatt se kell fákat kivágni és a fémbányák miatt se lesz annyi háború és elnyomás ha pl. a gyümilék, joghurtok, pudingok, konzervek  stb. csomagolásához se kell majd annyi fém hiszen jelenleg csak azért nem műanyaggal csomagolnak sok mindent (pl. kaják belső felületét), mert az túl káros lenne, megromlasztaná vagy megmérgezné a kaját, de az algaműanyag ugye az majd közel sem annyira!
csodálatos alga technológiai megoldások

5.:

Alga ÜZEMANYAG: Alga „benzin” + alga „dizel”:

Ráadásul az algából előállított algaüzemanyagok szó szerint olyannyira hasonlóan működnek mint a szokásos üzemanyagok, hogy a sok millió kocsi motorjait se kell  átalakítani, még egy picit se!!! És mégis tökéletesen megy velük már most is bármely autó pontosan ugyanúgy, ha algabenzint öntesz bele! Ezt is mondja a tudós a lentebbi videóban, sőt azt is, hogy már fele annyiért is elő tudják állítani az alga üzemanyag literjét, mint pl. a szokásos benzin / dizel üzemanyagot! Hisz ugye nem kell milliárdos fúrókutakat építeni meg „500 kilómétert bányászni” nagy gépekkel stb., hanem az alga 1 sejtből is már akár pár nap alatt is „milliárdos köbkilóméterek”-re tud nőni! Tehát az idióta „világháborús válsági” meg szankciózási hülyeségek helyett is nem az USA palagázra, hanem algagyárra kéne átépíteni itthoni ipart is, főleg, mert nem csak a gazdaság teljes becsődölését tudnánk így elkerülni ha oroszok mégjobban visszaszankcióznak (hisz a gázt is már eléggé elzárták, stb.), hanem ráadásul az összes többi algatechnológia előnyét is ki lehetne használni, mert nemsok ilyen szupertechnológia van, mint az alga, hogy szinte mindenre jó és szinte mindent megold kb. minden téren!!!! 2 db másik hasonlóan univerzálisat mondjatok?? 😉
Alga ÜZEMANYAG Alga benzin alga dizel

6.:

– Alga SZUPERFOOD + Wellness:

alga szuperfood + wellness
Gondolom mindenki hallott már a spirulina algáról vagy chlorella algáról meg efféle „gyógyító gyógyalgák”-ról, hogy számtalan fajtájuk superfood, azaz „szuperkaja”, ami azt jelenti igazából, hogy olyan szuperélelmiszer, ami mennyiségi arányát tekintve nagyságrendekkel több tápanyagot tartalmaz mint, hasonló súlyú szokásos egészséges kaják. Mert ugye a szuperfood az közel sem csak „natúr egészséges kaja”, közel sem! Hanem annyival, de annyival felette van a minőségi egészséges kajákhoz képest is egy superfood nem véletlenül van rá külön szó, és két külön kifejezés, mert van az egészséges és a szuper egészséges ugye ;).
Sőt, az alga még a superfoodok közül is annyival emelkedik ki, hogy pl. ha csak vizet innál és algát ennél egész életedben, akkor is életben tudnál maradni a szakértők szerint, mert az alga még a szuperélelmiszerek közül is ennyire kiemelkedik!!

7.:

– Alga GYÓGYSZEREK:

alga gyógyszerek
Az alga technológiák közül az alga mint szuperélelmiszer részére most legalább már kezdenek rájönni itthon is a tömegek, hisz annyi esszenciális telítetlen zsírsavat, aminosavat tartalmaz, stb…! Ezért láthatod annyi wellness MLM-nél és minden bioboltban is már az algát, meg az algákból kivont omega stb. zsírsavakat, meg aminosavakat stb. de az algából kivont alkotóelemeket egyre több gyógyszerben is már régóta alkalmazzák és az alga származásukra is egyre inkább kezd fény derülni, meg egyre több forrás helyett kezdik ezekre is alkalmazni az algát, ugyhogy hamarosan reméljük már alga lámpát és minden más alga technológiát is lehet majd kapni akkor ezek után minden sarki bioboltban is hamarosan! ;DD Főleg ugye ha megosztod eme cikkemet! ;))

8.:

Alga OLAJ:

Azt mondja egyik lentebbi videóban a tudós szaki, hogy az alga olajban, olajként tárolja az alga a felhalmozott energiáját. Ahogyan az emberek és állatok zsírokban, úgy az alga meg olajban tárolja a szó szerinti energiát. És az alga olajat meg már nagyon nagyon könnyen lehet átalakítani pl. benzinné, dízelolajjá, a szokásos üzemanyaggal szinte teljesen megegyező de mégis alga-üzemanyaggá vagy kb. bármi mássá! Ezt is a tudós szaki mondja a videóban nem én!!  Tehát nem az a kirívóan fantasztikus csodás új technológia, hogy az olajokból mi mindent lehet készíteni, mert azt eddig is tudtuk (építőipar, ruhák, kemikáliák, vegyszerek, élelmiszerek, stb.), hanem az az új szuperhatékony technológia az új, amivel az algákból is ki tudják már vonni az olajt (és amivel még több olaj termelésére tudják rávenni az algákat)! Ráadásul az alga a nyulaknál is fényévekkel gyorsabban szaporodik, mert kajának elég neki kb. a széndioxid, amiből oxigént csinál így kb. végtelen mennyiséget lehet előállítani üzemanyagból és alga olajból is nagyon hamar a szokásos olajkútfúrási és bányászási milliárdos cécók és emberi és állati lakhelyfelőrlések és élelmiszermérgezések és természetkárosítások nélkül! Tehát ugye az alga olaj közel sem csak üzemanyaggá alakítható, hanem végtelen sok másra is fel lehet használni mint pl. kenőanyagok, gyári berendezések, ipar, mezőgazdaság, sütés főzés, kaja, gyógyszerek + vegyipar!
alga olaj

9.:

– Alga FŰTÉS:csoda alga fűtés

Lásd a lentebbi videóban, hogy MÁR létezik ilyen algás ház, amit jórészt algával fűtenek. Tehát a jövő az, hogy nem csak napelemek helyett lehet panelként kirakni majd bárhova teljesen BIO, ÖKO önfenntartó, megujuló és ha kell lebomló energiatermelő algapaneleket, hanem szó szerint a falak háza is algapanelekből tud majd épülni, hiszen ugye az algaépítkezést, algaépítőanyagokat még csak most kezdték el kutatni, és az majd egy újabb algatechnológia lesz itt eme cikkben ha majd az is elkészül, mert ugye, amiket felsoroltam, azon algatechnológiáknál iszonyat fontos az, hogy ezek már nem csak elméleti szinten, de a gyakorlatban is léteznek, és nemcsak, hogy már léteznek, hanem ugye a döntő többségük már MOST jóval de jóval sokkal hatékonyabb mint a legtöbb konkurenciája, ugyhogy ha még csak pár éve kutatják és fejlesztik milyen lesz a hatékonyságuk pár évtized múlva képzeld csak el! Ha a napelem hatékonyság is sokszorosára fejlődött 40 év alatt akkor hova fog fejlődni az algatechnológiák hatékonysága ha már most kb. a leghatékonyabb technológia számos itteni pontban hiszen ugye az algákra nem kell éveket várni, se hónapokat, amíg megnő mint a fák (Pl. még a naponta 80 centit növő vizihínárnál is gyorsabban tud szaporodni), és soha nem fogy el, és soha nem termel sok plusz fölösleges szemetet, amit ne tudnának hova tenni, vagy felhasználni és mégis iszonyat könnyen formálható, nem veszélyes, lebomlik és szinte bármire felhasználható. ;PPP
alga fűtés csoda

10.:

– MŰANYAG ÉS VESZÉLYES HULLADÉK LEBONTÓ ALGA ! ! !:

csodás algák mikroszkóppal + veszélyes hulladék műanyag lebontó alga
Eme algatechnológia már önmagában elvinné az éves díjat a világ legjobb technológiájáért kb., hiszen a sok szeméthegy és műanyag palack szigetek még hagyján, de az algatechnológiák közt nem csak műanyaglebontó algákat fejlesztettek ki – mert igen, valóban vannak már műanyaglebontó algák, amik MEGESZIK A MŰANYAGOT – , hanem ráadásul olyan hulladéklebontó algafajokat is kitenyésztettek, amik a mégbrutálisabb, még veszélyesebb, legveszélyesebb hulladékokat, szemetet, legkevésbé lebomló, önmagától már szinte „soha le nem bomló” vegyszereket és fémeket IS képesek nemcsak lebontani, hanem kajaként jól fellakmározni az algák és átalakítani más már sokkal könnyebben lebomló és újrahasznosuló formákba, amiket egyéb állatok és növények (vagy a vegyipar) is már szinte bármire fel tudnak használni ÚJRA!!!! Tehát ez a veszélyeshulladék lebontó alga technológia olyan csoda kb. amit szerintem az olvasók többsége igazából el se hisz, pedig tényleg vannak ilyen algatechnológiák is már letesztelten, csak ugye még nagyon frissek és ezért nem hallottál róluk! De, hogy eme hihetetlen csúcstechnológia valóban létezhet, azt bárki könnyen beláthatja azáltal, hogy egyszerűen ránéz a valóságra: NÉZZ RÁ, tényleges fizikai szemeiddel azon helyekre, ahol a leginkább nagy olajkatasztrófák történtek, meg ahol a legnagyobb vegyszeres folyó és természet károsítások és ahol a legtöbb a szemét és a veszélyes hulladék. Ott mi szokott lenni? Pl. egy pocsolyába, halastóba kiöntöd a benzint vagy konyhai vegyszereket, és a lefolyótisztítóval meg szennyvízzel meg minden vegyszerrel MEGMÉRGEZED a vizet, (pl. a Dunát, Velencei tavat, stb.) akkor ugye mi szokott történni? ? ? Hát mi? Ne elhidd, ne kifilózd, hanem nézd meg a VALÓSÁGOT!!!! A Duna vize én emlékszem régen KÉKes volt, aztán ZÖLDes lett (és most már lehet barnásabb sokkal), de miért lesz zöldesebb a piszkosabb vizű folyók és tavak a kékes helyett? Mert ugye az szokott történni, hogy még az ilyen legsúlyosabban károsított helyeken is HA vársz elég időt megjelenik újra az élet, a természet, a növények, majd az állatok is. NADE ugye melyek azok az életformák, amik a leghamarabb megjelennek a legnagyobb fertőben és összes „soha le nem bomló” szeméttelepen és ipari szennyvizes folyókban és olajhajó katasztrófás állatkihalási hullámok után? Hát az ALGÁK és a gombák jelennek meg először MINDEN ilyen helyen, nézd csak meg magad, a duna is ezért lett zöldebb a régebbi kékes színe helyett!!! A gombák ugye a szárazföldön inkább, az algák meg a vizi katasztrófáknál gyakoribbak ugye, a sokkal nedvesebb környezetekben, de a lényeg, hogy ők jelennek meg ELŐSZÖR mint élőlény ott, ahol már kb. minden más már kihalt!! És ugye miért?? Mert ők képesek még azt is felkajolni, amit más életforma nemcsak kajának nem tekint hanem már méregnek tekint..!! Tehát nem kell elhinnie senkinek semmi ígéretet, vagy filót, egyszerűen csak rá kell nézni a valóságra, hogy a legkevésbé lebomló hulladékokat, legveszélyesebb anyagokat is igazából még ha sokszáz évbe is tellik DE előbb utóbb átalakítja a természet és lebontja és a legelső ilyen „kőkövön is” és „jéghátán is” megélő élőlények ÉLVONALÁBAN van az alga a gombákkal, és egysejtűekkel együtt és az összetettebb élőlények mint a mohák, rovarok csak ezután tudnak jobban elszaporodni, mert a többségük ALGÁT eszik és az alga meg a gomba meg a legveszélyesebb hulladékokat is képes megenni előbb vagy utóbb, és lehet, hogy nem 5 év alatt hanem 50, vagy lehet nem 50 hanem van amit már csak 500 év alatt, de előbb utóbb az efféle „egysejtű szerű” élőlények mindent képesek megenni és bármilyen környezethez tudtak anno is alkalmazkodni még a vulkánok és atomkatasztrófák és szeméthegyeknél is! És eme új algatechnológia csak a már eleve meglévő „párszáz éves emésztési” ciklusát gyorsítja ugye fel nagyon, akár GMO mentes nemesítéssel, ahogy ugye a szokásos zöldségeket is már 3-5x-10x- hamarabb tudják szüretelni ha ideálisan kinemesítették a fajtákat…!!! Tehát láthatod, hogy simán lehetséges az ilyesmi, ugyhogy most már remélem mindenkinek reális, hogy ilyen műanyagevő és vegyszerevő szuperalga technológia bizony már tényleg létezik, ami nem csak sokszáz év hanem pár év alatt képes itt aranykort varázsolni!!! ;)))))))))))))))))))
Eme vegyi anyag és hulladéklebontó algatechnológia alkalmazása van benne amúgy egyik kedvenc játéksorozatomban is, amiből a fél perces legelső videóban is vannak részek (az orosz Cosmoball című mellett) és itt van még több részlet belőe:

Tehát ilyen valóban értelmes mondanivalós önfejlesztő játékok is vannak, nem csak a sok agydarálós ;))))))

11.:

400x-os Alga OXIGÉN ! ! !

oxigént termelő alga bioreaktor 400 fa széndioxidot köt meg
Eme képről az oxigént termelő alga bioreaktor, ami 400 fának megfelelő széndioxidot alakít át oxigénné csak egy példa a sok közül, mert számtalan hasonló van már, nagyüzemi is (nem csak ilyen nagyvárosi kávéautomaták mellé való)! Tehát az alga oxigén technológia már szinte csak hab az alga tortán ezek után, mert akár hiszed akár nem, a videóban a tudós szakemberek mondják, hogy az alga bizony tényleg kb. 140-400x több oxigént állít elő mint a fák, azonos négyzetmétert véve alapu és mindezen felül még a levegőt is tisztítjal!!!!!!
Tehát nem csak „ipari alga légszűrést”, „ipari légtisztítást algával”, és oxigén dús tiszta levegőt lehet algákkal előállítani, hanem ráadásul még a legtöbb egyéb növényhez képest is kb. 200-400x hatékonyabban, ugye attól függően milyen hatékony az alga és, hogy erre a célra van-e kifejezetten kifejlesztve, mert ha nem erre lett kifejlesztve akkor is termel kb. 100x gyorsabban (hiszen ha nem hiszed, hogy az alga milyen gyors életciklusú akkor 1 kapszulányi bioboltos algát rakj csak ki a sarki pocsojába vagy sok vízbe jól beáztatott mosogatnivalóid közé és meglátod milyen gyorsan fog széjjelalgásodni még a plafonod is  !!!! ;P xDDD Komolyan, aki nem hiszi tesztelje le és majd meglátja, hogy a futóbabnál is 200x gyorsabban szalad, ugyhogy, bizony bizony ez se kamu, hogy így ezért oxigéntermelésre is akár 200-400x hatékonyabb mint a „leghatékonyabb esőerdők”!!!! Alga szakértő kémikustudós mondja a videóban is, aki ezen dolgozik már évek óta, tehát ez se filó, hanem már sok év alatt kitapasztalt orgazmus valóság, hiszen ugye így ha az összes esőerdőt és mindent kiírtanak, akkor se fog kihalni itt minden, mint ahogy már mindennel ijesztgetnek, hanem ugye az alga majd elhozza bizony a mennyországot ténylegesen is! Főleg, mert ugye nem csak 200x hatékonyabb az alga, mintha ama 1 négyzetméterre alga helyett fát ültetnél, HANEM ráadásul a fákat ugye nemnagyon lehet VERTIKÁLISAN növeszteni, de az algákat ezzel szemben lehet! Tehát magyarán SOKEZERSZER HATÉKONYABB is tud lenni, még a leghatékonyabb esőerdőknél is az algaoxigén termelő technológia oxigén és tiszta levegő termelésre is, mivel ugye az alga nem nehéz, nem sok tonnányi, lehet sokszáz emeletnyi magasban is egymás fölött növeszteni, nem szakítja át a gyökere és súlya a padlót, nem foglal annyi helyet, stb. tehát ha 1 nm-re csak egy réteg algát teszel a síkságon, akkor 200x hatékonyabb, de ha egy pl. 20 emeletes gyárban minden négyzetmétere algákat telepítesz, akkor ugye az 20 x 200 = 4 000x több oxigént termel mint egy esőerdő, hiszen az algát akár többszáz emeletes oxigéngyárakba is lehet vertikálisan növeszteni, de az esőerdőből még nemsok helyen láttam tőbbréteget. Ezért emeli ki a hindu megvilágosodott guru is a vertikális termesztés fontosságát, mert ha netán még nem tudnád az mennyire fontos és hasznos lesz a jövőben akkor keress csak arra is rá, de addig is osszd  meg eme cikkem kérlek ha tetszett! Köszi ! ;))
alga oxigén

Tehát az alga a sok áldásáért cserébe mást nem is nagyon kér csak vizet és széndioxidot kajának (200x annyit mint a fák), ugyhogy az alga lesz a jövő legfőbb, legjobb, leghatékonyabb önfenntartható, megújuló univerzális mindenre szuper-csoda technológiája, ami a tiszta levegőt, az energiaválságot, a környezetszennyezést és szinte mindent egy csapásra old meg! ;))

Mire jó még az alga?

+ BÓNUSZ csoda alga megoldások:
csoda alga technológiai megoldások
– Alga papír
– Alga BIOBETON, amiben élő baktériumok újra feltöltik kálciummal a repedéseket kijavítva azt!
– Az alga jó még trágyának is és műtrágyába is
– Számtalan féle alga létezik minden féle színben is ezért az algák jók festéknek, természetes bio színezőanyagoknak is mint pl. kék, zöld, piros, sárga, lila 😉
– Kozmetikai termékekbe
– Jó még állati takarmánynak, emberi kajának, kaja alapanyagként (mint pl. algaliszt)


algával üzemeltetett épület

 

 

+ Releváns

videók:

 

 

+ BIO Ház vs. ÖKO Egyensúly:
BIO Ház vs. ÖKO Egyensúly

 

 

+ KlímaVálság: Globális Felmelegedés ! ? ! ? – [ TanMese ]
KlímaVálság: Globális Felmelegedés ! ? ! ? – [ TanMese ]

 

 

+ Megvilágosodott UFO Sámánok: Hogyan kell harmóniában élni a természettel ?:
Megvilágosodott UFO Sámánok: Hogyan kell harmóniában élni a természettel ?

 

 

+ A TúlNépesedés Kamu ? ? ? – KÉPEK ! ! !:
A TúlNépesedés Kamu ? ? ? – KÉPEK ! ! !

 

 

+ Ha érdekelnek hasonló önfejlesztő mondanivalós videók, akkor heti hírlevélben is kaphatod mindig a legújabbakat, kiemelteket és véletlenszerűeket is örökké ingyen HA a másik weboldalamon beregisztrálsz ÉS azután +1 kattintással jelentkezel az ingyenes vicces önfejlesztő képzés csodára! 😉+ Bónusz önismereti dokumentumfilmek

+ Ha érdekelnek teljes filmek még akkor eme kategória alatt keresd! 😉🙂

Mond el hogy tetszett

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük