máj 25, 2022
4328 Views

A Legjobb Orosz MoziFilmek

Written by

FONTOS, hogy a legjobb orosz filmek teljes ingyen online nézhető verzióját is beágyaztam (azokból, amik tényleg a legjobbak szerintem) és FONTOS, hogy eme toplista az “orosz párti oroszoktól” lévő filmekről szól, amit tényleg oroszok csináltak és nem pedig csak pl. amcsik csinálták az oroszokról, mert azok általában lejáratják csak az oroszokat ugye átlátszóan szánalmas hazugságokkal, buta kőagyú esetlen bűnöző gonosz idiótáknak állítják csak be általában azon filmek az oroszokat  főleg, tehát ez az IGAZI orosz filmek legjobb toplistája, amelyet valóban oroszok csináltak ellentétben a sok odakint lévő “legjobb orosz filmek” toplistával, amik igazából dugig vannak tömve orosz ellenes amcsi propaganda filmekkel, amik igazából nem is orosz filmek hisz nem is oroszok csinálták ! ! ! ! !
De azért az afféle “Hollywoodi orosz lejárató” filmek listáját is megtalálod legalul, hogy fel tudd ismerni, melyek azok, amik oroszokról szólnak ugyan, de valójában kurvára NEM oroszok csinálták igazából (és ugye ezért festenek olyan rossz képet általában az oroszokról)! Megjegyzendő, hogy az igazi, eredeti orosz filmek vajon miért nem próbálják ennek az ellenkezőjét tenni folyton, azaz mindig csak lejáratni az amcsikat..?? …hát találd ki magad! ;P

 

Az ÖSSZES OROSZ FILMET SORRENDBE raktam, hogy melyik a legjobb orosz film!
Mindkét kategóriában külön külön fentebb vannak a jobbak, minél feljebb kb. annál jobb szerintem, mert mind láttam és nem pedig csak loptam más nyugati oldalak “bújtatva orosz gyalázó amcsi készítésű de mégis orosznak beállított legjobb orosz filmek toplistákból”! 😉

a legjobb szinkronos magyar nyelvű orosz mozifilmek listája

A legjobb OROSZ MOZIFILMEK listája:

 

a legjobb magyar nyelvű szinkronos orosz filmek A legjobb SZINKRONOS orosz mozifilmek listája:

 

– Cosmoball – A Galaxis Kapusa (2020, atom foci = atombomba futball + föld alatti biolaborok és Hollywoodnál is jobb 3D-s effektek, technológiák és mondanivalók eme szinkronos orosz filmben (mint pl. [az alga technológia!]):

+ A TELJES orosz film ingyen online filmnézés:
– Branded ( = A Márkák Háborúja = Márkásítva, 2012, szinkronos orosz szemfelnyitó, felébresztő film az igazságról, hogy a márkák és nagy mamutcégek miként agymossák az embereket látványos 3D effektekkel ):

A teljes film ingyen nézhető magyarul pl. itt:
– Éjszakai őrség (2004, az 1. rész) + Nappali őrség (2006, a 2./2 rész): Szinkronos orosz mozifilmek a sötétség és a fény harcáról, és a szabad akaratról, az USA filmeket megszégyenítően kreatív természetfeletti képességekkel):
– Hangyás Kincskeresés ( = Jumper Treasure Hunting, 2020, bogaras, de a legjobb orosz animációs film a szeretetről, előítélet mentességről és anti-rasszizmusról, nem csak gyerekeknek! Tehát komolyan nézd meg ezt is! ;)) ):

A raszta rappes bogaras teljes orosz film magyar szinkronnal pedig:
orosz filmek
– Mongol – The Untold Story of Genghis Khan = Dzsingisz Kán el nem mesélt története, vagy van ahol “felemelkedése és hatalomba kerülésének” fordítják ( 2007, a szereplők ázsiaiak hisz mongolokról szól, de a rendező, producer és író is orosz, tehát eléggé orosz film szintén szinkronos, ami NEM a szokásos történelmi hazugságot mutatja be Dzsingisz Kánról, hanem sokkal inkább az igazságot, hogy miért is tarolta le igazából a világ 1/3-át, tehát nagyon alapmű!!!!!! ):

S a teljes orosz film online ingyen:
– Világok őre (2018, orosz film magyarul szinkronnal a tudattal teremtésről 😉 ), TELJES film:
– Föld invázió ( = The Blackout = Avanpost, 2019-es orosz film a frekvenciákkal manipulálásról, génmódosítós vírusokról, isteni képességekről, s a nagy újraindításról ):
– Raszputyin ( az 1996-os!!! Ez egy kakukktojás e TOPlistában, mert igazából ez nem az orosz filmek egyike, mert többnyire amerikaiak (a Harry Potteres Piton professzorral) ÉS MAGYAROK csinálták, s talán ez utóbbi miatt kicsit teljesen másként mutatják be Raszputyint, olyannak, aki igazából jót akart és nem volt olyan őrült idióta sátáni drogos terrorista, mint ahogy a sok nyugati szennyben próbálják beállítani [hogy igazolják a lemészárlását és az orosz “zűllést megállító kommunizmust” elindító puccsot, mint, ahogyan ugye a tipikus nyugat által készített oroszellenes Raszputyinos filmekben szokták mint pl. a King’s Mensben!):

Ugyhogy be is ágyazom a teljes filmet ingyen nézhető online ez is magyarul szinkronnal:
– Púpos Lovacska (1975, orosz népmese rajzfilmek egyike, amikből jól látszik mennyire hasonlít az orosz népmese a magyar népmesékhez):
– Hókirálynő 1 + 2 + 3 ( hosszú görbe orrú “Orrm” animációs orosz rajzfilmek a barátságról, bátorságról, igazságról, őszinteségről a trolloknak ):
– Grom őrnagy és a pestisdoktor (2021, orosz akciófilm a korrupcióról, nagyvállalati + politikus bűnözés felszámolásáról, decentralizált közösségi hálózat technológiával ):
– Fekete Villám avagy Zúg a Volga (2009, a legjobb orosz akciófilmek egyike a korrupció és bűnmegelőzésről ):

A teljes orosz film magyarul:
– Bender – A kezdet (2021, szinkronos film magyarul az oroszok vs. zsidó maffiáról):
– Az Orosz Ara Ára ( 2019, nagyon jó magyar nyelvű szinkronos orosz vígjáték egy kínai + orosz párról, hogy a kínai meg orosz szülők, hogy viselik a kultúrákon át ívelő szerelmet 😀 ):
– Hardcore Henry ( 2015, orosz film magyarul a jövő katonai cyborgjairól egyedi “FPS” módra, ilyet se látni nyugati sablonos Hollywoodi fosokban ):
– Maffia: Túlélő játszma (2016, film az orosz maffiáról 2072-ben szuper high-tech sci-fi mentális technológiákkal a bűnözők megtorlásához, amolyan “modern orosz rulett cirkusz a kenyér mellé” ):– Az orosz vadászat sajátosságai = Az állami vadászat különös vonásai  (1995, sztem nem a legjobb orosz film, de orosz készítésű szinkronos film: modern vs. régi cári vadászat paródia  ):

 

 a legjobb feliratos orosz filmek listájaa legjobb feliratos orosz filmek
A legjobb NEM szinkronos orosz filmek listája:

 

– Lakott Sziget 1 + 2 (2008 + 2009, eme 2 részes orosz mozifilm 1969-es regények alapján messze a legjobb az összes orosz film közül, még a szinkronosaknál is jobb, tehát feltétlenül nézd meg őket, nem véletlenül lettek betiltva!!!!!!!!!!!!!):


Be is ágyazom mindkét teljes orosz mozifilmet ingyen online:

 


– Viy = Forbidden Empire (2014, orosz horror mozifilm a mágiáról, pokolról, démonokról, ördögi lényekről, a vallás és józan ész mérlegéről! 😉 Van több másik verziója is, mind Gogol művéből. ):
– A pokol mélyén = The Superdep (2020, orosz horror film szinkronosan a sci-fi biolaborok mutáns veszélyeiről ):


– T-34 (  tankos, 2. világháborús, az egyik legjobb orosz készítésű mozifilm!! )

 

– Csodaparipa (1947) = The Humpbacked Horse ( A magyar Ludas Matyihoz eléggé hasonló mondanivalós népmese feldolgozás, csak náluk lúd helyett ló van 😀 ):
 

+ “Hollywoodi orosz lejárató filmek az oroszokról”:

 

Tehát eme filmek NEM igazi orosz filmek, mert csak oroszokról szólóak, de igazából NEM oroszok csinálták, hanem csak oroszellenesek, akik az oroszokat akarták lejáratni mint pl. az USA, és a nyugatot segnyaló mainstream is főleg ilyeneket akar eladni neked a “legjobb orosz filmek” cikkeiben, holott igazából nem is orosz filmek, mert NEM oroszok készítették őket ^^ :– Raszputyin, az őrült szerzetes (1966, angolok csinálták, azaz nem igazi orosz film ez se, mint eme szekcióban lévők.. Látszik is, hogy csak lejáratni akarja Raszputyint, de azért a természetfeletti képességeit stb ez is elismeri… )

– Anasztázia ( szintén vérlázító módon akarja lejáratni Raszputyint hazugságokkal e disney rajzfilm )

– Jönnek az oroszok (1966, szinkronos, a tipikus oroszellenes USA propaganda mozifilmek egyike, amelyben hót sőtétnek és esetlennek állítják be a hidegháborús oroszokat, sőt a végén még át is pártolnak az USA oldalára ^^ )

– Az oroszország ház ( szinkronos “orosz film”, itt is átpártol egy orosz gonosz, de persze a CIA megint csak jófiúkból áll ^^ )

– Katalin cárnő ifjúsága (1991, szinkronos “orosz film”, ez is lényegében csak lejáratja az orosz cárt, hogy milyen idióta bolond hatalom mániás drogos gyilkos, hogy igazolják miért is kellett puccsot szőni ellene )

– Hurrá, nyaralunk! (1964, szinkronos, ez is tuti csak félig orosz film, mert azért érződik rajta a nyugati génmódosított kukorica, járvány és gagarin propaganda, de azért látszik rajta, hogy mennyre más mint a nyugati filmek pl. a kisgyerekek telepátiáznak, ahogy a legfelső videómix fekete fehér részében

– Az orosz bárka (2002, ez is csak félig orosz film és folyton leszólják az orosz kultúrát, amin még így is látszik, hogy sokszáz évvel ezelőtt is jóval fejlettebb és nagyobb, díszesebb, művészibb volt mint a “vodkazabáló préri agyatlan farkaspásztorai” tipikus hozzáállás, mert legalább valódi orosz épületeket, palotákat is bemutat )

– Tencent ( tipikus “az USA szentek” vs orosz maffia filmek egyike, ahol az orosz csak buta erőszakos terrorista lehet, az amerikai gyilkos kémek meg világmegmentő szentek ugye )

– Anna ( 2019, ez is csak az orosz maffia filmek modern köntöse, ahol csak elavult, kőkorszaki mentalitásúnak állítják be az oroszokat )

 orosz mozifilmek
+ “Még nem láttam” orosz filmek, majd bekategorizálom őket is:

– Atraction (2017) + Attraction 2 – Invasion (2020)
– Sputnik (2020)
– Salyut (2017)
– Háború és Béke (1966-os, 6 órás)
– Kolovrat Legendája. (2017) – furious – Legenda o Kolovrate
– Anna Karenina

 

+ Ha érdekelnek teljes filmek még akkor eme kategória alatt keresd! 😉🙂

Eme őrület KATEGÓRIÁI:
(nagy)városi · 2 értelmű jelentés · 2D mese, rajzolt rajzfilm · 3 értelmű jelentés · 3D animációs · álcáz · alkohol · állami · amatőr, kezdő · animációs · áram · átver · automata · ázsiai · bajusz · barátság · beszólások, oltások, mondások · biológia · biztonság · bölcsesség · boldog · bűn(öz) · cél · csajok, nők, feleségek · csajozás · család · csalódott · csoda · csoport - közösség - hálózat · cuki · dimenzió · düh · elektronika · életérzés · életrajzi · elme · élő szereplős, színészek · előzetesek · energia · erős · extrém fura · fantasy · fegyver · félelem · FELIRAT: Angol · FELIRAT: Magyar · FELIRAT: Nincs · felismerés · fény · férfiak, férjek, fiúk · fiatalok · Film LÉNYEGE röviden videó MIX · fizika · fless · foci · földrajz, kontinens, terület, tér, föld , kert · főnök · fordítva · forma, alakzat · forog · frappáns mondatok · gazdag · gazdaság · gép · gonosz · gurul · gyereknevelés · gyilkosság · gyors, hirtelen, sebesség · háború · halál · HANG nyelve: NINCS = akár nyelv nélkül is érthető · HANG: Angol · HANG: Egyéb · HANG: MAGYAR (szinkronizált, eredeti magyar, vagy nyelv nélkül is érthető) · harc · hatalom · háttérhatalom · hazudik · high-tech · hipnózis · hírességek · hobbi · Hollywood · holografikus · hosszabb cikkek · hullám · hülye idióta · ideges · idő · illúzió · ingyen · internet, online · iskola, tanárok, diákok, tanulás · Isten · istenkirály szinonímák · jármű · játékok · · jövő · karma · katonai · kémia · kincs · kísérlet · kíváncsiság · kockáztat · komoly · konfliktus, ellenséges · korrupció · középkor · kreatív · laboratóriumi · lélek · levegő · lézer · lista · LOL · lop · lusta · luxus · médiamanipuláció · megoldás · metaverzum / több szintes / virtuális valóság · misztikus · mítikus lények · motiváció · mozifilm · múlt · munka · munkahely váltás + új állás · műtét · művészet, költészet, irodalom, vers · nagy · nap(fény) · Nehogy!! · nem vicces · növény · nyár · nyaralás · nyugalom, béke · offline · okos · OMG · önbizalom · Önfejlesztő · önismeret, önfejlesztés · ordít · öreg · orosz · őrült · orvos, beteg · ötlet · otthon · paradoxon lehetetlenség, túl bonyolult · párkapcsolat · party · pasizás · politika · portál- átjáró · présel · profi · rabszolga · rasszista · rendőrök · repül · repülő · rezgés, frekvencia · robban, bomba · robot · robotmókus · robotzombi · ronda · rossz · ROTFL · RÖVID videó / Film részlet · sámán · scifi · siker · sok · sötétség · spirituális, ezotéria · sport · sugár · szabadidő · szadista · számítógép · számítógépes kockák · szegény · szép · szerelem · szexy · szimbólum, jel · szomorú · szörny · sztereotípia · szülők · találmányok · tárgy · társkeresés · távirányítású · technológia · tél · teljes film online · tengerpart · természet · természetfeletti képességek · terrorista · tippek · titkos, rejtélyes, titok · történet · trend · trópusi · tudat · tudós · tüntetés / lázadás · tűz · UFO · ügyes · űr · utazás · ütközik · üzleti tárgyalás, meeting · vallás · válság · váratlan meglepetés · varázslat, mágia · verseny · vicces · vidéki, falu, tanya · videók · vigyor · vírus · WTF · zsidó · zuhan, esik

Mond el hogy tetszett

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.