jún 23, 2022
1956 Views

Az Örök Élet Iskolája

Written by

Az Örökké Élni Fiatalon Testben? 😉

Eme sorozat pont erről szól 😉
Node eme az örök élet iskolája és hogyan lehet örökké élni videó részletek az örök testi fiatalságról pontosan miből vannak kivágva?

( Ha netán nem látnád akkor frissíts és várj +10 másodpercet ! )

 
 

Hogyan lehet örökké élni?

Ha azon tűnődsz, hogy „Létezik-e örök testi fiatalság?” akkor az arra adott egyértelmű igen válasz realitása csak azzal párhuzamosan lesz egyre valóságosabb, ahogy egyre inkább megérted azt, hogy konkrétan hogyan lehet örökké élni, örök testi fiatalságot teremteni a tudatunkkal (mondja a megvilágosodott hindu), ugyhogy nézzük egyből erre a konkrét módszereket, mert rengeteg van:
– A fentebb a csak a fizetős tagok számára látszó részen is van sok lényegi dolog, és pl. mozifilmek, sorozatok konkrét részei az örök életről 😉
– Aztán ugye van a Hindu megvilágosodott mesterem Nithyananda módszerre, aminek sok részletes előadása után a lényegét így tudnám összefoglalni (és ő is szó szerint ezt ecseteli, fejti ki bővebben):
„Jövőt rakj a múltba, és ne pedig múltat a jövőbe” -> Tehát annyira leszel képes örökké élni, akár mint szellem akár mint lélek, akár mint fiatal fizikai test, amennyire ezt képes vagy megvalósítani. A többi módszer előtt ezt kifejtem, hogy pontosan mi is ez, hogyan is kell érteni és csinálni jól, hogy ne kelljen megnézned Neked is sok órányi előadást a témában (de azért majd beágyazok e témáról is párat). Tehát először is nem árt ugye egy jó kis tér + idő definíció, ami nem fizikai definíció, hanem az igazi, azaz lényegi szellemi nézőpontból történő meghatározás:

TÉR = egy „dimenzióval bíró nézőpont”
dimenzió = kiterjedés
nézőpont = egy pont, ahonnan nézünk
—> TÉR = kiterjedéssel rendelkező pont ahonnan nézünk

Az idő az teljesen más.
Az idő az NEM a 4. dimenzió (se az 5. 6.stb..)!
Az idő az pusztán csak a létező dolgok fennmaradásának a látszólagossága, és elsődleges megnyílvánulása az időnek a dolgok(részecskék) helyzetének változása a térben.
—> IDŐ = „a létező dolgok fennmaradásának látszólagossága”
—> Onnan tudod, hogy van idő, hogy a részecskék helyzete változik a térben. Pl. megy a nap, nyúlik a bőröd, görgeted a cikket, csonkul a DNS kromoszóma, stb.

A tér és az idő MINDENKI számára ez, akkor is ha nem hiszi valaki! Mert ugye valójában csak szellemi szempontból tudjuk megfigyelni a valóságot, és ott ahol nem tudja megfigyelni senki ott nem is létezik igazából, mivel mindent teremt valami tudat. Tehát nagyobb bizonyossággal valódiak ezek a definíciók mint a matematika. És a dolgok NEM bonyolultabbak ennél. Aki azt hiszi ennél bonyolultabbak az igazából már NEM a térről vagy időről beszél hanem a saját elméjének szüleményeiről. ;P

Tehát akkor hogyan kell örökké élni?:

„Jövőt raksz a múltba és nem pedig múltat a jövőbe.” Tehát pl.:
Látod, hogy öregszik a bőröd, szottyad a hasad, foszlasz szét múmiaként öregedsz stb és ilyenkor mit csinálsz? Hát ilyenkor ponthogy MÚLTAT RAKSZ A JÖVŐBE, mert csupán azzal, hogy ezt teszed, azaz ránézel a lógó hasadra és szottyadó bőrődre valójában pontosan ezt teszed: múltat raksz a jövőbe. Azaz valójában NEM a jelenre nézel rá, hanem a múltra, mert a lógó bőr meg stb öregség NEM te vagy, hanem a te MÚLTAD, és pusztán azzal, hogy ránézel és mást nem csinálsz csak ránézel azzal valójában azt teremted, magyarán a jövőbe továbbviszed és a múltat a jövőben újrateremted. És pont ezért öregszik mindenki. CSAK ezért öregszik mindenki. KIZÁRÓLAG CSAK EZÉRT, mert múltat rak a jövőbe, és nem pedig fordítva.

Node akkor milyen ha jól csinálod és fordítva csinálod, azaz jövőt raksz a múltba?
Mindenki csinálja ezt is csomószor, mint pl.: Amikor felkelsz. HA jól kelsz fel, aki jól kel fel az MINDIG csinálja. Mert aki jól kel fel, azaz akkor amikor jól esik és pont csak akkor amikor jól esik és pont amennyire jól esik és pont úgy ahogy jól esik akkor MINDENKI KIVÉTEL NÉLKÜL nyújtózkodik és ásít felkeléskor, és ez pont ez: jövő rakása a múltba: azaz az idő és életenergia azaz a jövő teremtése az hosszú élethez.
És ilyenkor ugye mi történik? NEM az, hogy ránéznek a testükre (azaz a múltbeli öregségükre), hanem VESZIK és TEREMTIK az életenergiát (ásítással és nyújtózkodással) akár teljesen anélkül is, hogy ránéznének a testükre (sőt, általában pont akkor megy jól, ha nem néznek rá a múltbeli testükre, hanem csak a jövőbelire) és akkor ezt a jövőt (az energiát, és a testi jóérzést) belerakják a múltba, azaz a múltbeli testükbe és így tudnak a csak felkelni igazán jól, normálisan, azaz egészségesen: ha nyújtózkodnak és ásítanak, magyarán ha jövőt raknak a múltba (hisz az a konkrét ásítás és nyújtózkodás MÉG SOHA nem létezett korábban, tehát „a jövőből” vehetik csak, és máshova ugye nem lehet rakni a jövőt mindig csak a múltnak a tetejére, azaz bele magába a múltból fennmaradó testükbe, azaz a múltba rakják a jövőt). És ezt mivel mindenki szoktak csinálni bárki leellenőrizheti, és akármilyen tudományos kísérletekkel is lehet bizonyítani, hogy bizony aki nem ásít és nem nyújtózkodik RENDSZERESEN, az bizony sokkal gyorsabban öregszik mint az aki minden nap csak így kel fel, tehát könnyen belátható hogy bizony lehet sok évtizedet is teremteni ezzel, sok szép testi fiatalság éveket (ezért alszanak a sminkipari, divatbemutatói, „szépségkirálynők” is sokat, hogy kipihenten akkor tudjanak kelni amikor jólesik, mert ők is tudják már, hogy csak így maradhatnak sokáig szépek, azaz így teremtik ők is a hosszú szép testi fiatalságot.). Node akkor miért nem tud mindenki örökké élni szépen fiatalon egészségesen testben? Hát pont azért, mert ezt nem tudja minden nap megcsinálni, mert már azt sem engedik meg neki, hogy akkor keljen amikor jól esik és már a buszon se mer ásítani, nemhogy a munkahelyen nyújtózkodni kacifántosan meg ilyesmi…. Pedig a dolgok ennyire egyszerűek: ásítás és nyújtózkodás. Pl. sokan azt hiszik, hogy az ásítás az „csak egy jele a fáradtságnak”, pedig kurvára nem. Az ásítás az közel sem csak a fáradtság jele, hanem az igazából egy energiatermelő folyamat. Tehát persze akkor is ásítanak sokan amikor fáradtak és nincs elég energiájuk, de NEM azért, hogy „jelezzék a másiknak, hogy fáradtak” hanem pont azért ásítanak, hogy több energiájuk legyen! És ráadásul egyáltalán nem csak akkor lehet ásítani amikor már hullafáradt valaki, de mivel így csinálja a többség pont ezért öregszik gyorsan. Pedig valójában az ásítás az olyan, mint amikor üzemanyagot töltesz egy kocsiba. Csak mert tankol valaki az azt jelenti kivétel nélkül mindig, hogy már kb. szinte teljesen üres a tankja? NEM. CSAK A HÜLYÉK csinálják így…!! Az okosak akkor is ásítanak (tankolnak) amikor még csak nagyon kevés ürült ki az energiatankból (és szinte még teli van), megelőzve azt, hogy ne legyen elég erejük és magas hatásfokon tuggyák izzítani a valóságot. Ha megraksz egy tüzet nem csak azért lehet ezt tenni, mert már majdnem kialudt, hanem azért is, hogy jó magas nagy lángja legyen és a DNS kromoszóma spirált is vissza tudd vele csavarni stb…!! Aki nem hiszi járjon utána ;D
Tehát ez az ásítás és nyújtózkodás példákat csak azért hoztam mert ezzel bárki könnyen és gyorsan beláthatja, hogy tényleg ennyire egyszerű jövőt tenni a múltba de persze erre is van még sok egyéb módszer is mint pl. célok kitűzése, jóga, beavatások, álmodozás, stb..

Persze most sok materialista egyből jönne, hogy „ja persze, de ez csak egy határig megy a genetikával nem lehet mit kezdeni és ettől még senki nem fog örökké tudni élni ásítással meg OMG WTF hülyéskedsz te ŐRÜLT” ;D Ugyhogy mondok még csak egy konkrét példát  (azon túl, hogy már rég bebizonyította rengeteg tudós, hogy NEM a DNS meg gének határoznak meg bennünket [pl. Dr. Bruce Lipton], mert az csak egy olyan mint egy adattároló, de hogy mit olvas ki belőle kicsoda az NINCS benne, sehol sem, és a quantumfizikusok is bebizonyították, hogy tényleg a tudat teremti a valóságot mint pl. a dupla réses kísérletnél), tehát hogy a sok „agyas” kritikusnak materialistának még egy nagyon materiális példát mondjak: tehát pl. amikor ránézel a tükörben az arcodra és azt hiszed, hogy „ezt ásítással meg nyújtózkodással hogy a picsába lehetne már örökké fiatalon tartani, ezt a marhaságot” akkor észre kéne vegyed, hogy valójában csak azért látod ilyen lehetetlennek a dolgot, mert valójában még a jelen közelébe se vagy, hanem nagyon régi múltjaidban vesztél el (és ezért vagy képtelen jövőt tenni a múltadba, mert lényegében CSAK múltat vagy képes látni, tehát hogy rakhatnál olyat bárhova amit még csak hírből se hallottál), mert amikor ránézel a tükörben magadra, akkor fel kéne ismerd, hogy valójában NEM magadat látod, hanem a múltadat és azt hasonlósági láncokban. Tehát egy ránc közel sem csak egy ránc, hanem minden hasonló ránc holografikus többdimenziós hasonlósági lánca. Minél inkább ránézel a fizikai valóságra annál inkább láthatod ezt. Pl. nézz a bőrödön egy konkrét négyzetcentimétert és NE mást, hanem próbáld meg megnézni, hogy mi is van ott valójában. Azt hiszed mindig ugyanazt látod de ez egyáltalán nincs így, mert minél inkább nézed annál inkább tud változni az, és ha nem hiszed akkor próbáld meg ugyanezt megnézni egy másik emberen. Nézz egy konkrét négyzetcentimétert rajta és próbáld meg tényleg csak azt nézni, de nagyon közelről és tényleg nagyon alaposan és tényleg nagyon sokáig tényleg nagyon alaposan mindenhonnan próbáld meg jól megnézni hogy a másik emberen mi is az a ránc igazából nagyon konkrétan és akkor egyből láthatod, hogy az igazából egyáltalán nem csak egy ránc hanem az maga a „mit nézel ennyire” reakció is, meg a „nem merek ránézni túl sokáig” meg az „ismerősömnek is ennyire táskásak a szemei” meg a „fújj milyen undorító anyajegy” meg a stb. 500 milliárd teljesen szubjektív uramatyámság valójában. Tehát valójában NAGYON de nagyon képtelen leszel IGAZÁN objektíven megnézni azt, hogy mi is van ott ténylegesen valójában azon és csak azon a kizárólagos konkrét négyzetcentiméterén a másik ember arcának, mert egyből bejön a sok szubjektivitás mint pl. a „lehet az egy seb, vagy csak elfelejtette kinyomni a pattanását vagy mi a rák” gondolatok meg ilyenek. Tehát hogy is lehetne objektíven mérni az időt és az öregedést ha még a legmateriálisabb emberek se tudják objektíven nézni azt ami van. És még ők akarnak objektív „mindig mindenkinél teljesen automatán és pont ugyanúgy objektíven működő módszert az örök életre és örök testi fiatalságra” amikor még megfigyelni is képtelenek objektíven a jelent ^^ xDDD Tehát aki ennyire mélyre süllyedt a materializmusban annak ugye más csúnya bukó, befellegzett, nekik valóban nincs már kiút az öregség és halálból, max egy reinkarnáció, mert már annyira csak az ő saját múltjuk szubjektív gondolatai közt kavarognak (azaz a múltjukban) és ezért képtelenek jövőt teremteni, mert ha erre valóban képesek lennének akkor egyből felismernék, hogy a bőr se csak bőr, hanem az is 1 db érzelem réteg, és az anyajegy is egy érzelmi behatás eredménye (min pl. amikor forró olaj fröccsent ama bőrre stb), tehát mindennek van oka és ez az ok a múltból továbbra is a jelenben van (mint pl. amikor a sok éjszakázástól ráncos valakinek a szeme alja) stb és csak akkor lehet ezeket kezelni, ha képes valaki a múltból kijönni (pl. LRH felfedezéseivel) hisz csak a jövő elérése után tudod azt „megfogni” és „a múltba tenni” te magad, különben max reménykedhetsz benne, hogy ezt más megteszi Te neked Te helyetted (ilyenek amúgy a beavatások) ;P

Tehát a jövő az ugye nincs a jelenben, és ha csak a jelent nézed az NEM elég az örök testi fiatalsághoz, mert a legtöbb ember aki „spirituális és meditál és a jelenben van” az csak HISZI, hogy a jelenben van, de valójában ő is csak a múltat nézi (pl. a testét) és ezért nem képes örök testi fiatalságot teremteni, mert még magának is hazudik, hogy a jelenben van, holott a múltban, mert ugye ha igazán a jelenben lenne akkor pl. felismerné, hogy mi teremti a testet VALÓJÁBAN, tudna nem csak csakraenergiákat forgatni, ütköztetni, új szerveket növeszteni, de akár fogat is, vagy új bőrt stb. És mivel a legtöbb ember erre nem képes ez bizonyítja, hogy nincsenek is eléggé a jelenben, hisz a megvilágosodott mesterek mindig képesek voltak materializálni legalább vagy valami, és korábban csak mert egy pokoli helyen élő pokoli lényeknek nem akarták odaadni az örök testi fiatalság kulcsát az nem azt jelenti, hogy ma sem adják. Pedig a múltban tényleg nem érdemelte meg csupán ezért nem maradtak a mesterek se olyan sokáig fiatalok, mert egyszerűen van az a szint, ahol akármennyire is úgy tűnik a többi hasonló önző nép számára valójában mégsem érdemli meg az örök létet, hiszen akkor csak sáskajárna mint eme milyen az ember valójában rövid vicces videóban mutatja. Tehát az örök élethez hozzátartozik még valójában a tisztesség is, ez a jövő kulcs összetevője, amit a „múltba kell rakni” és mivel ez hiányzott nem tudtak sokáig élni csak a mózesek meg egyiptomiak sok száz évig, vagy pl. a legnagyobb annoi piramisépítő Thoth több ezer évig élt, egyesek szerint 40 000 évig. Tehát minél hosszabb ideig akarsz élni annál inkább tudni kell mi van valójában, azaz mi ez az egész, mi volt, és milyen jövőt akarsz úgy nagyban, mert ha nem tudod honnan fejlődtek a testek és milyen „fénylények” vagy angyalok hozzák a jövőt meg mi ez a föld és hány dimenziós a nap meg stb. igazából meg ilyesmi akkor ugye tényleg max pártíz vagy talán párszáz évvel hosszabbíthatod meg az életet, mert ugye a test az nem csak egy test, hanem a teljes időnyom, az emberi történelem összezsúfolása egy csomópontba, és ha egy csapda mélyén fekszel akkor ugye a 3Ds virtuális karakter hiába álmodozik a windows teremtéséről ha ő még nemcsak nem admin, de még csak nem is a felhasználó aki a karaktert megalkotta a metaverzumban, hanem csak egy teremtett valami, akit teljesen máshonnan teremt valaki teljesen más és ezek álmodoznak az örök életről érted 😀

Tehát valójában mókás irányokba kell nézned, hogy felfedezd az igazi teremtő erőt és, hogy a tudatoddal megragadd (és így teremteni is tudd), pl. ezért vannak a jógában is mindenféle testileg kifacsart dolgok miközben a tudatoddal is mindenféle más módokon kifacsart „teljesen paradox” dolgokra kell összpontosítani egyszerre pont azért, mert valójában semmi sem az, aminek látszik, és valójában nem is azok vannak ott amiket „látni vél” az ember, hanem csak a hasonlósági láncok felszíne, azaz a jéghegy tetejét látja csak a jónép, de ha eme linkeken tényleg mindent végigtanulmányozol akkor majd úgy is jobban összeáll a kép, a teljesség, és így a képességed is a teremtésre Neked is ;))

Ehhez kapsz még releváns videókat és örökkévalóságról és az örök élet teremtéséről szóló mozifilmeket is még a fizetős részben fentebb ;D
Itt meg csak pár releváns videót és előadást még a témában:

Tehát valójában a Hindu megvilágosodott azt mondja, hogy az idő az egy „anyag”, Hubbard pedig azt, hogy az idő az nem más mint birtoklás. Tehát eléggé ugyanazt mondják kb. magyarán azt, hogy az időt BIRTOKLOD, azaz az idő az olyan valami amit birtokolsz. Tehát nem csak úgy „filózva kell tudni”, hogy „persze mindenkinek van valamennyi ideje, tehát mindenki birtokol valamennyi időt”, hanem ténylegesen magát az időt minden egyes pillanatban birtokolnod KELL a valóságban, ahhoz, hogy legyen, és nem csak elméletben évente 1x elfilózva rajta (mert akkor ő birtokol téged és nem pedig fordítva), hanem minden egyes másodpercben minden egyes darabkáját birtokolni kell. Magyarán az életenergiát begyűjtöd, begyúrod, betekered, feltekered, felcsavarod, összecsavarod, beteremted és aztán „RÁÜLSZ”, és rajta ülsz, és birtoklod, azaz kontrollálod. És csak akkor lesz sok időd, különben elszáll, ha csak szétszórod és hederítesz rá, és „nem ülsz rá” azaz nem birtoklod.. ;P
Mert ugye a birtoklás az nem más mint a kontroll, illetve a kontrollálási képesség és hajlandóság! 😉

Tehát a sok időhöz feltétlenül szükséges a kontroll = a birtoklás, olyan szintig, hogy az idő az maga lényegében a birtoklás = kontroll!!

És csak így tudod ugye a „jövőt rakni a múltba”, ha először „megfogod és viszed ahova akarod” (pl. a bögrét, vagy a DNS fehérjéket) = azaz birtoklod az időt, hisz ha nem is birtoklod akkor meg se tudod fogni és vinni tehát a múltba rakni se tudod… ;P

Ha a jogi meghatározásban nézed meg mit jelent a birtoklás akkor is igazából olyasmit találsz hogy „azé a birtok joga, akié a kontroll joga” vagy hogy  „az birtokol, aki kontrollálhatja azt” meg hogy „csak az kontrollálhatja aki birtokolja” meg ilyesmit, és ez a szellemi nézőpontból is így működik, de ott már olyan szintig közel áll a birtoklás és a kontroll meg az idő, hogy már kb. ugyanaz. Az birtokol aki kontrollál, és aki kontrollálni képes az birtokol. Pl. a távirányítót az birtokolja VALÓJÁBAN (és nem pedig jogilag) aki képes azt kontrollálni, és aki kontrollálja a TV távirányítót az birtokolja is azt VALÓJÁBAN (és nem pedig csak „jogi értelemben”). És a valóságban ha nem jogilag nézzük az idő az ezért birtoklás, mert nem jogi értelemben működik, hanem a valóság alapján, azaz a kontroll szerint. Tehát azé az idő aki kontrollálja, irányítja azt, azaz birtokolja.  És annyi idő lesz a tiéd, amennyit irányítasz, kontrollálsz, azaz birtokolsz.

S persze a múltat meg tudja fogni mindenki, azt könnyű birtokolni és kontrollálni, de ha a múltat rakod a jövőbe akkor csak múltat kapsz (azaz egy egy zsugorodó spirál miatt egyre kevesebb birtoklást, azaz öregedést, mert álló pocsojából akarnál nagy óceánhullámokat kelteni ahelyett, hogy összekötődnél a tengerrel legalább és abból akarnál birtokolni, és vizet kontrollálni a pocsojádba), mivel az örök élethez ugye a jövőt kell a múltba rakni és nem a múltat a jövőbe ;P

Persze most hihetik páran, hogy „nade és ha a múltból megfogom a fiatalkori emlékeket és a fiatalságomat és azt rakom a jövőbe?” akkor mi lesz és működhet-e, node nézz körbe, kb. minden „spirituális vonzás törvénye ember” ezt próbálja tenni mégse lesznek örökké fiatalok tehát valami nem stimmel ezzel, mégpedig az, hogy igazából  a múltadban az igazi fiatalság az egy energia volt (életenergia, öröm, boldogság, érzések, stb), és amikor arra próbálnak visszaemlékezni akkor igazából csak a mentális részére tudnak, tehát csak képekre, a fiatalkorukból képeket tudnak visszahozni és a jövőbe rakni nem pedig a tényleges „fiatalság energiát”!!!! Tehát ezért nem működik, mert az igazi fiatalság energia az SOHA nincs a múltban, mert az mindig csak a jelenben létezhet (azaz a jövőben). Mert ami a jelen az már egyből el is múlik tehát a jövőből jön. És a múltban is a jövőből jött. Onnan volt, csak fiatalon még képes voltál a jövőre figyelni és a jövőt megragadni és a jövőt rakni a múltba akkor is ha „ki mit gondol majd”, de csupán azzal ha a fiatalkori énedre emlékszel és ama fiatalságot akarod a jövőbe rakni az ezért nem működik, mert az a valójában már múlt. És a múltbeli fiatalság akkor is igazából múlt és csak emlék és nem igazi élet ha akkor fiatal voltál benne, és ha ezt rakod a jövőbe az csak emlék és ezért nem leszel attól fiatal, mert ha képes lennél a fiatalságot is a jövőbe rakni akkor a múltbeli emlékeidre se csak emlékezni lennél képes hanem teljes egészében újra átélni pont ugyanúgy azokat. Ezért tesz különbséget a dianetika az emlékezés és az „újra átélés / visszatérés közt” mert valójában ég és föld a különbség. Ha viszont képes vagy ténylegesen átélni pont ugyanúgy és nem csak emlékezni hanem teljesen minden ugyanúgy felidézni és újra érezni ugyanazokat az energiákat akkor az tényleg képes fiatalítani, viszont ha eléggé megfigyeled mi történik ilyenkor akkor láthatod, hogy igazából nem a múltat hozod vissza (hiszen az már elmúlt, és az akkori környezetet nem tudod a jövőbe rakni igazán) hanem igazából fogsz egy jókora életenergiát a jövőből és azzal mész vissza a múltba, magyarán ilyenkor is a jövőt rakod a múltba és a jövő fényével világítod meg a múltat úgymond. Mert ugye a fény csak a jelenben létezhet. Azaz minél inkább ránézel a jelenre annál inkább láthatod azt, hogy az valójában a jövő! Persze sokan mondják, hogy „nincs se múlt se jövő, csak a jelen létezik” de ez hülyeség, mert igazából a múlt nem más mint „nem kontrollált, nem birtokolt energiák” a jövő meg ne más mint „birtokolt azaz kontrollált energiák”. Tehát valójában jelen nincs hanem csak birtokol és nem birtokolt, kontrollált és nem kontrollált energiák. És a jelen csak azért tűnik úgy mintha létezne mert a kontrollált és nem kontrollált energiáknak van egy határa, ahol még „félig te is irányítod , de félig már nem is”. Tehát igazából az épelméjű ember az NEM a jelenben él (ott csak a neurotikus betegek élnek), hanem a jövőben!!! (a múltban meg a pszichotikus elmerogyantak ugye..).

Tehát ha csak visszaemlékszel úgy hagyományosan, normálisan ahogy szoktak általában a „régi jó vidám FIATAL korukra” akkor azzal NEM fiatalságot teremtesz, hanem azzal a múltat próbálod a jövőbe rakni, mert valójában ezt akarod tenni ezzel, ezért nem működik, mert az úgy csak mentális képek, nem a teljes energiakép.

Ha viszont VISSZATÉRSZ és ÚJRA ÁTÉLED a fiatalkori fiatalságot akkor azzal valójában a jövőből viszel energiát a múltba, azaz a jövőt teszed a múltba, a fényt viszel a múltba és az ezért működik fiatalság teremtésére. És akkor is működik ha pl. kitalálsz valami nem létező scifi fantasy akármit és azzal színezed ki a múltadat, akkor is működik így az idő teremtése, mert azzal is valójában jövőt viszel a múltba. Tehát SOHA ne múltat próbálj vinni a jövőbe (mert az öregít), hanem mindig CSAK jövőt pakolj a múltba mert az meg fiatalít 😉
Ennyire egyszerű akkor is ez ha „az a valami, amit viszel a jövőből a múltba” nem más mint pusztán nézőpont vagy érzelem ;D
Mert azzal, hogy a múltba vitted valójában nem csak a te múltadba vitted hanem telepatikusan ugye (mivel az idő birtoklás) másoknál is megjelent az a plusz érzelem vagy nézőpont többlet akkor is ha nem veszed észre, és így valójában KIÁRAMOLTATTÁL mások felé, ha viszont múltat akarsz a jövőbe vinni akkor valójában nem csinálsz mást mint a múltadból akarsz vinni valamit a jövőbe, de az szintén nem más mint energia, amit igazából másoktól szívnál el tehát az ELSZÍVÁS (mert a te múltad nem csak a te múltad, hanem a sok érintett fél közös múltja, akasha krónikája, telepatikus reinkarnációs hálózata,  vagy hívd ahogy akarod, magyarán az egyik KIÁRAMOLTAT, a másik meg BEÁRAMOLTATNI akar. Az egyik vákumot kelt, elszív energiákat másoktól, a másik meg kiáramoltat, azaz AD energiát másoknak. Ezért működik „a jövő rakása a múltba” mert az AD energiát másoknak (azoknak akik ama emlékben érintettek, illetve ama telepatikus kapcsolatokban érintett feleknek).
Ha viszont a múltból akarsz vinni, rakni, pakolni bármit a jövőbe akkor ugye az ELVINNE onnan, elvenne onnan. Hiszen a múltban már csak létező dolgok vannak és az VÉGES. A jövő meg végtelen hiszen instant lehet teremteni oda bármit ,vagy onnan bármit. Tehát ha a múltból fogsz egy kellemes fiatalkori emléket mint pl. amikor jót fociztatok vagy a barátnőddel jól elvoltál akkor valójában a barátnőd vagy barátaid energiáit akarod elszívni (teletapikusan) és magadhoz vonzani a jelenben, de mivel az energia csak úgy lesz több ha ADOD és kapod, nem pedig úgy hogy elszívod és csak kapod és csak elszívod és csak kapod. Ezért nem működik ez, hogy csak a múltbeli szép fiatal emlékeken mereng a többség, mert ilyenkor csak vákummá alakul és minden régi jóbarátjától csak elszívni akar energiákat (hisz az idő valami olyan amit BIRTOKOLSZ). Tehát remélem kezded kapizsgálni, ennyi után értelmes embernek már érteni kell mire gondolok, de ha mégsem akkor olvasd el újra és teszteld le és próbáld ki és mérlegeld újra, hogy mi is történik akkor valójában hogyan, és ha elsőre nem is 3x-i végigolvasásra már meg kell, hogy értsd (HA ugye addigra a belinkelt dolgokat is megnézted és jól áttanulmányoztad) ;))

Tehát összegezve a lényeg újra ennyire egyszerű: JÖVŐT vigyél/pakolj/tegyél a MÚLTBA, és NE pedig múltat rakj a jövőbe..! ;P

Különben nálad is egyre inkább csak a nincs elég idő probléma lesz
nincs elég idő probléma

;P

+ Még hasonló, azaz az örök élettel, feltámadással, feltámasztással kapcsolatos releváns videók:– PlejaCM = Kalmár Melinda Grabovojos videója:+ Eme videóban is (talán a 17 perc körül) mesél Kovács Magyar András feltámasztásról:

+ Ha érdekelnek hasonló önfejlesztő mondanivalós videók, akkor heti hírlevélben is kaphatod mindig a legújabbakat, kiemelteket és véletlenszerűeket is örökké ingyen HA a másik weboldalamon beregisztrálsz ÉS azután +1 kattintással jelentkezel az ingyenes vicces önfejlesztő képzés csodára! 😉+ Bónusz önismereti dokumentumfilmek

🙂

Eme őrület KATEGÓRIÁI:
(nagy)városi · 2 értelmű jelentés · 3 értelmű jelentés · 3D animációs · 4D · amatőr, kezdő · animációs · bölcsesség · csoda · dimenzió · dokumentumfilmek · életérzés · életrajzi · elme · élő szereplős, színészek · energia · erős · érzelmek · érzelmi IQ ! · extrém fura · félelem · FELIRAT: Nincs · felismerés · fény · fiatalok · Film LÉNYEGE röviden videó MIX · fizika · fless · földrajz, kontinens, terület, tér, föld , kert · forma, alakzat · forog · gyors, hirtelen, sebesség · hallucináció · HANG: MAGYAR (szinkronizált, eredeti magyar, vagy nyelv nélkül is érthető) · hatalom · high-tech · Hindu · Hogyan? · holografikus · hosszabb cikkek · hullám · ideges · idő · időutazás · illúzió · indiai · iskola, tanárok, diákok, tanulás · · jövő · képzés, tanfolyam, tanulás · Kiemelt · Kiemelt ! · Kiemelt ! ! · Kiemelt ! ! ! · kíváncsiság · komoly / mondanivalós · közel · L. Ron Hubbard · lélek · megoldás · megvilágosodás · menny · mester, guru, vezető · metaverzum / több szintes / virtuális valóság · misztikus · múlt · nagy · nem vicces · Nithyananda · önismeret, önfejlesztés · öreg · őrült · ŐsMagyar · paradoxon lehetetlenség, túl bonyolult · portál- átjáró · profi · pszichedelikus · rezgés, frekvencia · RÖVID videó / Film részlet · sámán · scifi · sok · sorozat, rész · sötétség · spirituális, ezotéria · szabadidő · szimbólum, jel · találmányok · távol · technológia · telepátia · természet · természetfeletti képességek · tippek · titkos, rejtélyes, titok · történet · tudat · tudós · UFO · űr · utazás · váratlan meglepetés · varázslat, mágia · videók · világvége · vizualizáció · WTF

Mond el hogy tetszett

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük