ápr 22, 2021
1447 Views

Hogyan kell segget nyalni a főnöknek? Talpnyalás + Seggnyalás útmutató oktatóvideó

Written by

Tehát te is CSÓKOS akarsz lenni?
Vagy meg akarod találni az igazi leghatalmasabb gigászi segg Önmagadat? Vagy a fő csókost, az IGAZÁN SEGGES főnököt? Akkor ahhoz több segg kell, meg több seggnyalás, meg még nagyobb főnöki seggek, hiszen ha:

  • – Eddig nem ismertél még magadra, hogy micsoda seggnyaló vagy? vagy..
  • – Főnök vagy mint eme főnök eme videóból (aki a tulaja az étteremnek), ám mégse érzed magad elég főnöknek?
  • – Még nagyobb főnök akarsz lenni, de nem tudod hogyan ha már amúgy is Te vagy a “legfőbb főnök”, azaz a tulaja a vállalkozásodnak kismillió beosztottal?
  • – Netán még nem vagy elég főnök és főnök szeretnél lenni?
  • – Vagy másokon akarod tudni felismerni, hogy ki az igazi főnök, vagy, hogy hogyan lettek főnökök ?
  • – …vagy már mindent tudsz arról, hogy hogyan lehet segget nyalni hatékonyan a főnöknek, de TE vagy a főnök mert szerettél segget nyalni és most nem tudod kinek a seggét érdemes nyalni miután Te lettél a főnök?

Ne aggódj FŐNÖK! Itt a megoldás akkor eme kis főnöki seggnyalás vicces oktatóvideó + teljes filmben 😉

Tehát a lényegi megoldás arra, hogy hogyan lehetsz mégnagyobb főnök akkor is ha már TE vagy a legnagyobb főnök az üzletedben és arra is ha tudni akarod, hogy hol érdemes még több segget nyalni íme: Hívj meg a vállalkozásodhoz mégnagyobb gazdasági monopóliumok főnökeit, mint pl. a:

  • – Miniszter urat
  • – Államtitkár urat
  • – Államtitkár helyettes urat

..PONTOSAN ILYEN SORRENDBEN, és pontosan ilyen sorrendben nyald a seggüket 😉

Hisz ugye, aki ennél alacsonyabb rangú az hiába főnök a saját vállalkozásában, hiába vagy te a tulaj az az oktatóvideóból idézem, az: “Nem tesz semmit”.. s így az egy apró kis seggnyalásra sem érdemes!

És ne gondold, hogy TE vagy a legnagyobb főnök csak azért, mert úgy tűnik! A lényegi tudás, amit eme oktatóvideó át akar adni, hogy ha már a te területeden te vagy a legnagyobb főnök akkor is mindig vannak nagyobb főnökök ezért így hívd meg akkor a szomszédos területek még nagyobb főnökeit a te vállalkozásodba, hogy nyalhasd a seggüket és így lehetsz majd még nagyobb főnök ;P

Persze ez nem garancia még semmire hiszen ez csak egy sokak által mellőzött, figyelmen kívül hagyott csodatrükk, ám a munka neheze még csak innen jön, hisz hatékonyan jól kell segget nyalni, node hogy hogyan lehet, arra van eme 1 perces rövid kis oktatóvideó, remélem megtanított rá: ki kell fordulj önmagadból és már azelőtt a seggnyalás alanyát kell dicsőítened mielőtt még tudná bárki is, hogy miért is.. xDDDDDD

A többi a teljes filmből kiderül.. ^^

Eme hogyan kell segget nyalni a főnöknek? Talpnyalás, seggnyalás útmutató videó pontosan melyik TELJES filmből van kivágva és hol nézheted meg az egészet ingyen és miben vannak még hasonló Főnök vs. Alkalmazott beosztott csicskáztatás jelenetek?

( Ha netán nem látnád akkor frissíts és várj +10 másodpercet ! )

 
 

 

De azért van egy hasonló ingyenes főnök vs. beosztott videó még ugyanebből a filmből is itt:

Munkatársak, alkalmazottak, beosztottak + A FŐNÖK CSICSKÁZTATÁSA: Hogyan..?

+ Találsz még hasonló vicces, tanulságos pénzügyi részleteket a releváns vicces pénz címkék alatt mint pl. gazdagság, szegénység, luxus, mókuskerék, vállalkozás indítás, befektetés, tárgyalás, stb. 😉

+ Hobbival pénzkeresés online INGYEN:
Hobbival pénzkeresés online INGYEN

+ Befektetés online hatékonyan, csúcshatás módra:
Befektetés online hatékonyan, csúcshatás módra

🙂

Véleményeds to Hogyan kell segget nyalni a főnöknek? Talpnyalás + Seggnyalás útmutató oktatóvideó

Mond el hogy tetszett

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük