ingyen
webstatisztika
ápr 22, 2021
1271 Views

Hogyan kell segget nyalni a főnöknek? Talpnyalás + Seggnyalás útmutató oktatóvideó

Written by

Meg akarod találni az igazi leghatalmasabb gigászi segg Önmagadat? Az IGAZÁN SEGGES főnököt? Akkor ahhoz több segg kell, meg több seggnyalás, meg még nagyobb főnöki seggek, hiszen ha:

  • Eddig nem ismertél még magadra, hogy micsoda seggnyaló vagy? vagy..
  • Főnök vagy mint eme főnök eme videóból (aki a tulaja az étteremnek), ám mégse érzed magad elég főnöknek?
  • Még nagyobb főnök akarsz lenni, de nem tudod hogyan ha már amúgy is Te vagy a “legfőbb főnök”, azaz a tulaja a vállalkozásodnak kismillió beosztottal?
  • Netán még nem vagy elég főnök és főnök szeretnél lenni?
  • Vagy másokon akarod tudni felismerni, hogy ki az igazi főnök vagy, hogy hogyan lettek főnökök ?
  • …vagy már mindent tudsz arról, hogy hogyan lehet segget nyalni hatékonyan a főnöknek, de TE vagy a főnök mert szerettél segget nyalni és most nem tudod kinek a seggét érdemes nyalni?

Ne aggódj FŐNÖK! Itt a megoldás akkor eme kis főnöki seggnyalás vicces oktatóvideó + teljes filmben 😉

Tehát a lényegi megoldás arra, hogy hogyan lehetsz mégnagyobb főnök akkor is ha már TE vagy a legnagyobb főnök az üzletedben és arra is ha tudni akarod, hogy hol érdemes még több segget nyalni íme: Hívj meg a vállalkozásodhoz mégnagyobb gazdasági monopóliumok főnökeit, mint pl. a:

  • Miniszter urat
  • Államtitkár urat
  • Államtitkár helyettes urat

..PONTOSAN ILYEN SORRENDBEN, és pontosan ilyen sorrendben nyald a seggüket 😉

Hisz ugye, aki ennél alacsonyabb rangú az hiába főnök a saját vállalkozásában, hiába vagy te a tulaj az az oktatóvideóból idézem, az: “Nem tesz semmit”.. s így az egy apró kis seggnyalásra sem érdemes!

Magyarán ne gondold, hogy TE vagy a legnagyobb főnök csak azért, mert úgy tűnik! A lényegi tudás, amit eme oktatóvideó át akar adni, hogy ha már a te területeden te vag a legnagyobb főnök akkor is mindig vannak nagyobb főnökök ezért így hívd meg akkor a szomszédos területek még nagyobb főnökeit a te vállalkozásodba, hogy nyalhasd a seggüket és így lehetsz majd még nagyobb főnök ;P

Persze ez nem garancia még semmire hiszen ez csak egy sokak által mellőzött, figyelmen kívül hagyott csodatrükk, ám a munka neheze még csak innen jön, hisz hatékonyan jól kell segget nyalni, node hogy hogyan lehet, arra van eme 1 perces rövid kis oktatóvideó, remélem megtanított rá: ki kell fordulj önmagadból és már azelőtt a seggnyalás alanyát kell dicsőítened mielőtt még tudná bárki is, hogy miért is.. xDDDDDD

A többi a teljes filmből kiderül.. ^^

Eme hogyan kell segget nyalni a főnöknek? Talpnyalás, seggnyalás útmutató videó pontosan melyik TELJES filmből van kivágva és hol nézheted meg az egészet ingyen és miben vannak még hasonló Főnök vs. Alkalmazott beosztott csicskáztatás jelenetek?

( Ha netán nem látnád akkor frissíts és várj +10 másodpercet ! )

 
 

 

De azért van egy hasonló ingyenes főnök vs. beosztott videó még ugyanebből a filmből is itt:

Munkatársak, alkalmazottak, beosztottak + A FŐNÖK CSICSKÁZTATÁSA: Hogyan..?

+ Találsz még hasonló vicces, tanulságos pénzügyi részleteket a releváns vicces pénz címkék alatt mint pl. gazdagság, szegénység, luxus, mókuskerék, vállalkozás indítás, befektetés, tárgyalás, stb. 😉

+ Hobbival pénzkeresés online INGYEN:
Hobbival pénzkeresés online INGYEN

+ Befektetés online hatékonyan, csúcshatás módra:
Befektetés online hatékonyan, csúcshatás módra

🙂

Mond el hogy tetszett

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük