júl 2, 2022
1857 Views

Érzelmi DUPLIKÁCIÓ ???

Written by

Tényleg olyan őrülten beteges ez a szex + érzelmi duplikáció? 😀

Nem az a lényeg, hanem az, hogy ezt csupán azért raktam fel, mert ettől biztosan mindenki sokkal jobban felfigyel a duplikációra és tuti jobban megjegyzitek a DUPLIKÁCIÓ FONTOSSÁGÁT ! ;D

Hiszen ugye mindenki a megértés fontosságáról papol, miközben kurvára meg se közelíti az igazi 100%-os megértést, mert nem csak a szexnél vagy bármely natúr kommunikációs ciklusnál fontos az üzenet duplikálása, azaz a 100%-osan pontos lemásolása (mint pl. amikor egy filet másolsz át egy másik gépre), hanem a családban , társadalomban és az üzleti életben is nagyon fontos az érzelmi duplikáció SZINTJE, nem csak a szex közben, de eme szex duplikációs érzelmi lemásolós videóról remélem már végérvényesen mindenki megjegyzi, hogy mennyire fontos a duplikáció még akkor is ha ezzel nem azt akarom üzenni, hogy akkor legyen mindenki poligám vagy egy “okozat másológép”, hanem:

Ha nem vagy képes duplikálni tényleg teljesen érzelmeket a 100%-osan teljesen tökéletes precízen pontos megértéshez, akkor bizony nem fogod tudni megérteni se a gyerekeidet, se a munkatársaidat, se senkit és csak egyre nagyobb problémák jönnek majd elő mindenhol és nem csak a szexnél, hanem mindenhol, ahol nem elég 100%-os a duplikáció ;P

Tehát a duplikáció nem csak fontos, de olyan mértékig fontos, hogy valójában akár hiszed akár nem: az életben igazából MINDEN KÉPESSÉG ALAPJA A DUPLIKÁCIÓ!!

Illetve a duplikációra vonatkozó hajlandóság.

Ezért van nem csak az, hogy ha nem értesz valamit visszakérdezel, hanem az is, hogy aki nem ért eléggé valamit és elkezdi tanítani, úgy jobban megérti ő is, meg ezért van az is, hogy ha segítesz másokon akkor téged is jobban segítenek, meg az is, hogy ha te nem értesz meg másokat, akkor téged sem szoktak úgy megérteni, stb. tehát minden probléma gyökere igazából a duplikáció hiánya!!

És ez szó szerint ilyen “szélsőséges aberrált őrült beteg végletekig” is elmegy, hogy igazból tényleg olyan mértékig a duplikáció az alapja minden emberi képességnek, hogy ha bármire nem vagy képes eléggé akkor eszedbe kell jusson a duplikációt megvizsgálni, hogy vagy Te nem vagy hajlandó másokat duplikálni, vagy arra nem vagy hajlandó, hogy téged duplikáljanak!!!

Tehát a duplikálásnak 2 iránya van, ki-be, ok-okozat, azaz amikor téged duplikálnak, és amikor te duplikálsz másokat, és akkor ha ezt is tudod, akkor már nagyon egyszerű megnézni azt, hogy melyik részével is van igazából a probléma, mert ugye nem csak ott lehet a gond, hogy nem vagy hajlandó ELÉGGÉ duplikálni másokat, hanem a legtöbb rejtett probléma (azaz képességhiány) igazából a KIÁRAMLÁS / KIÁRAMOLTATÁS részével szokott lenni, azaz azzal, hogy az emberek nem eléggé hajlandóak arra, hogy őket duplikálják mások (hiszen akkor már nem lennének olyan egyéniek, akkora nagy egyéniségek és mások is lelopnák az ötleteiket, tudásukat, konkurenciát csinálnának, stbstbstb..) ^^ !!!

Tehát, hogy úgy mondjam, hogy ne is felejtsd el többé a fenti szexvideó mintájára az embereknek sokkal nagyobb része hajlandó arra, hogy OKOZAT-ként befogadjon másoktól orgazmus duplikációkat (a videón is több volt az ilyen ^^), mint ahányan hajlandóak arra, hogy maguk duplikálják az orgazmust másokban. Hiszen ha te duplikálsz mást, akkor attól úgy érzed több leszel, mert te befogadsz, te kapsz, és akkor neked lesz több, de ha te adsz, te áramoltatsz ki akkor úgy érzik általában, hogy kiadnak valamit, és nekik kevesebb lesz, vagy hogy nekik rosszabb lesz vagy ilyesmi (a fent említett okok miatt, hogy elvész az egyéniségük, ötletüket ellopják vagy munkapozíciójukat, stb.). Holott valójában mindig több lesz annak is aki duplikál, sőt, valójában a szeretet is csak akkor lesz több ha nem csak kapod, de adod is. Tehát mindkét irányba úgyanúgy kell mennie a duplikációnak és nem csak az egyik irányba ugye, mert sajna sokan inkább BEáramoltatni szeretnek csak főleg, de KIáramoltatni már sokkal kevésbé hajlandóak és ez a fő gond a duplikációnál is!!!

A videóval tehát csak annyi a baj, hogy nem hangsúlyozta ezt ki, miszerint a duplikáció akkor jó ha mindkét irány egyensúlyban van, és nem csak sok OKOZATként duplikáló gép vagy :D, hanem legalább annyi a kiáramoltatás is, mint a beáramoltatás, mert, aki be akar áramoltatni (akár pénzt, figyelmet, hatalmat vagy bármit), annak ki is kell áramoltatni, és aki ki akar áramoltatni, annak be is kell áramoltatni.

Tehát mindezt egyáltalán nem csak a szexre és érzelmekre lehet alkalmazni, hanem a pénzre, figyelemre, hatalomra, a természetfeletti képességekre, és szó szerint bármire!!
Bármilyen képességre, tudásra, szakmára bárhol bármikor, mert ez mindenhol efféle 100%-os precizitással működő természeti törvény akár hiszed akár nem, akár duplikálod ezt akár nem :DD

Tehát remélem, hogy ezentúl ha bármi bajod van vagy bárhol bármilyen problémád bármilyen téren akkor eszedbe jut majd, hogy a duplikációt megvizsgáld, hogy ama témában (pl. gyereknevelés, munka, kommunikáció vagy bármi), hol is akadt el a duplikáció, melyik irányból melyik irányba ki nem duplikál eléggé ;P

Mondok pár példát:

– Például egy párkapcsolatban, vagy családban nem csak arra kell hajlandónak lenned, hogy “picit duplikáld” a másik felet és aztán meg elvárod, hogy ő meg 100%-osan duplikáljon téged (akár érzelmileg, akár kommunikáció ügyileg vagy akár az akaratodat, hogy csinálja meg), hanem amilyen mértékben Te duplikálod őt, csak olyan mértékben elvárható és igazából csak olyan mértékben lehetséges egyáltalán igazából az, hogy ő is duplikáljon téged. Tehát ha Te nem vagy képes az üzeneteit vagy érzelmeit duplikálni 100%-osan, akkor ugyan hogyan várhatnád el a másiktól azt, hogy ő 100%-osan megértsen téged?

– Vagy pl. munkahelyen és a pénzügyi életben ha te 100%-osan duplikálni akarod az akaratodat, hogy a másik fél 100%-osan pontosan azt tegye, amit te szeretnél és 100%-osan pontosan ugyanúgy, ahogy azt Te szeretnéd, akkor ha elakad a kiáramoltatás 100%-os duplikációja, akkor itt is meg kell mindig vizsgálni, hogy a duplikáció ilyen szintű precízséggel képes-e áramolni a másik irányba is? Ergó pl. tényleg te is megteszel-e akkor mindent, pontosan úgy segíted-e a munkatársakat, ahogy azt az ő feléd áramoltatott érzelmei, kommunikációi duplikálni akarják (az Ő nézőpontjukból a Tiédbe)!?!?
Tehát remélem érted már, hogy nem csak mindkét irányt kell megvizsgálni egy duplikációs ciklusban, de mindkét félnél is meg kell vizsgálni mindkét irányát az érzelmi duplikációnak (meg kommunikációs, és minden szinten is, nem csak érzelmileg).
Tehát legalább 2×2 pontot kell megvizsgálni mindig:
A és B között: Az “A” pontban a ki-be irányú duplikációt és a “B” emberkénél is a KI és BE irányú duplikációt is és akkor ha erre mindig képes vagy emlékezni és így figyelni is, nagyon egyszerű lesz majd megoldani bármit, mert így leszűkítve a problémák okát, a képesség hiányok forrását mindig egyből nagyon hamar meg lehet találni, hogy a 2×2 pont közül, hol is akad el a duplikálás illetve a duplikálási hajlandóság / szándék valójában. ;)))

Tehát a KI áramlás az OKOZÓ duplikáció,
a BE áramlás meg OKOZATI duplikáció,
és csak olyan mértékig lehet tökéletes bármelyik irány, amennyire 100%-osan tökéletes a másik irány ;P
És beza, ez sajna így van akár tetszik akár nem, ez bizony természeti törvény ;PP

– Vagy például több pénzt szeretnél, de nem áramlik be elég pénz, és ezért belefogtál valamilyen új szakmába, valamilyen új szakismereti képesség gyakorlásába, amivel pénzt akarsz keresni, de nem megy eléggé a pénz te irányodba történő duplikálása. Nade honnan akarod a gazdagságot duplikáltatni? itt is van A és B pont és a minimum 2×2 pont közül megint csak a KIÁRAMOLTATÁSI duplikáció szokott precizitást sínyleni, azaz hibázni, azaz a legtöbb ember vagy nem áramoltat ki elég duplikálást (azaz nem tanítja másoknak is meg eléggé tökéletesen pontosan ugyanazt, amit ő már tud), vagy alapból nem is hajlandó igazából duplikálni az ő helyzetét és tudását (pl. tényleg minden csínt bínt, vagy főnöki posztját, luxus kiváltságos előnyeit, stb.), és igazából csak és kizárólag ezért akad meg mindenki egy bizonyos ponton, a duplikáció 100%-osan precíz és tökéletes mivoltának hiánya miatt, legyen szó bármiről!!!! Bármilyen szakmáról, bármilyen területről, érzelemről, képességről, célról, állapotról, gondolatokról, illetve bármilyen zűrzavarról vagy problémáról is…!!!!! ;P

De mondok még 1 példát, hogy lássátok eme természeti törvényt tényleg mennyire BÁRMIRE lehet és KELL IS alkalmazni és, hogy tényleg milyen hamar és gyorsan és könnyen működik:

Pl. fáj a lába valakinek. Ez esetben is valamit duplikálni kéne, amit valaki vagy valami nem duplikál (pl. lehet a sejtek atomjainak proton neuron fehérjéinek DNS láncai nem duplikálnak neurotranszmitter RNS sav eszkalátor információs őssejt pigment mimózákat vagy bármit, mert a struktúra lényegtelen, a lelki nézőpontból ez nem ennyire bonyolult, és kurvára nem is kell ennyire túlbonyolítani..!!!! ;P )…!!!
Tehát ezért pl. elkezded duplikálni a fájós lábadat, és persze ezt ilyenkor NEM a fizikai világban kell hogy eltöröd a másik lábad is, hanem csak ugye mentálisan “elképzelsz” ugyanolyan fájós lábakat mint amilyennel rendelkezel, ergó a fájós lábadat mentálisan duplikálod és pl. csinálsz belőle 2 mentális másolatot, az egyiket kitolod EGYIK irányba, a másik mentális másolatot meg kitolod a MÁSIK irányba (hogy ugye megvizsgáld, hogy pontosan melyik is a KI és BE irány ugye a duplikáció terén mentálisan az energia KI-BE áramlásnál a lábad témájában) és akkor utána ha kezded érezni a KI és BE irányt akkor széthúzhatod a 2 mentális másolatot méginkább és egybenyomhatod őket. Aztán csinálhatsz 2×2 mentális másolatot, majd 2x2x2, vagy 6-8-16-32-64-128 db-ot, stb., mindenféle térdimenziók és irányok mentén, és aztán azt is meg 2x-ezheted duplikációval mentálisan, és ilyesmivel ha játszadozol egy ideig mindenféle módon (pl. pörgeted, forgatod, nagyítod, kiszínezed,  kicsinyíted, torzítod, távolítod, közelíted, távolítod, a jobb oldalit másolod balra, vagy a baloldalit jobbra, majd újra egybe tolod az összeset, stb), akkor HAMAR fel fogod tudni ismerni, hogy igazából a fájós lábad fájó területe mögött milyen mögöttes dolgok vannak igazából az adott fájó láb vagy bármilyen fájó, beteg, energiahiányos terület mögött, mert ilyenkor elő szoktak jönni olyan fájdalmak, vagy érzelmek, vagy emlékek stb. amikre korábban nem voltál eléggé tudatos és akkor AZOKAT IS JÓL MEGGYÚROD ÍGY DUPLIKÁCIÓKKAL, és akkor előjönnek újabb infók, és akkor azokkal is eljátszadozol ugyanígy duplikálással és akkor egyre több ilyen mögöttes tartalom jön elő igazából abból a “fizikai kő szilárd” fájdalom gócból és a hozzá kapcsolódó gócokból eme duplikációs módszerrel és akkor egy idő után képes leszel felismerni, hogy igazából minden fájdalmas terület bármennyire is egy szilárd testnek tűnik vagy egy szilárd gócnak tűnik és úgy tűnik mintha egy “nagy tömb szikla szilárd kőkemény fájdalom gócból” állna gondolják / “érzik” sokan, de így ezek után valójában eme duplikációs módszerrel fel fogod ismerni, hogy igazából semmi sem egy szilárd tömb, még a fájdalom se, hanem igazából hasonlósági láncok mentén hagyma és fraktál meg holografikus szerűen igazából rezgések és így egyre inkább érezni fogod ténylegesen rezgésként is azokat és nem csak egy szilárd tömbnek, és akkor így fogod látni egyre jobban, hogy mik is azok pontosan (pl. milyen “életenergia szálak” tartják helyükön a fizikai struktúrákat), honnan is erednek és a kontrollt is egyre jobban át tudod venni felettük és a tudatalatti öntudatlan elmédből a hozzá kapcsolt (akár előző életbeli) dolgok is jobban tudatosulnak és felszínre jönnek a kontrollod alá, magyarán a tudatos elmébe duplikálod és akkor az irányítást és teremtést is egyre jobban át tudod venni tőlük, főleg azon a szinten, amikor már azt is felismered, hogy igazából minden fájdalom is igazából csak egy elakadt duplikációs ciklus, azaz egy részleges duplikáció, egy meghiúsult kommunikációs ciklus pl. a sejtjeid, fehérjéid, telepatikus megérzéseid, neuronjaid, idegrendszeri energiagócaid, nano őssejt mimózáid vagy akár előző életbeli cécójaid vagy jelenbeli kollégáid között és most lehet picit zűrzavarosnak tűnik még ez, de garantálom, hogy ha bármire alkalmazod majd láthatod majd milyen könnyen és gyorsan lehet eltűntetni vele tényleges fájdalmakat és rossz beteg szervek energiahiányos állapotait, meg bármilyen testi zűrzavart vagy problémát is, hiszen ugye az egészség alapja az energia, és az energia alapja meg a 2 pólus közti feszültség, és az meg ugye szorosan kapcsolódik a szimmetriához és a duplikációhoz is.. ;P

Ehhez még csak annyi, hogy sok variálás is segíthet a dologban mint pl.:

– Sokaknak nem megy eléggé 2-nél több tökéletes mentális duplikáció csinálása vagy túlságosan automaták vennék át az irányítást ez ügyben ezért az is jó lehet, ha pl. csak picikét módosítasz a duplikátumokon, hogy könnyebben kontroll alatt maradjanak, vagy akár folyamatosan is módosíthatod mindet ha úgy egyszerűbb neked, és ha valami netán kicsúszna a kontroll alól akkor érdemes újra visszatérni oda, ahol még kontroll alatt voltak, pl. 1 db-ra és ha kell egyesével újra precízen aprólékosan elkészíteni egy másolatot, legalább egyetlen egy db tényleg tökéletes duplikátumot.

– Vagy pl. ne csak ilyenekben gondolkozz, hanem mindenféle egyéb duplikációs gyakorlatot is próbálj ki, ami könnyebben megy, vagy jobb eredményt hoz, azt használd, pl. olyan kérdéseket is feltehetsz ezért, hogy pl.:
– Ki lenne hajlandó ezt, azt, őt, engem, X-t, Y-t duplikálni?
– Mit / Kit biztos nem lennél hajlandó duplikálni? / vagy más, X,Y ki nem lenne hajlandó mit duplikláni?
– Hogyan tudnád / tudná mégiscsak duplikálni?
– Miként duplikálhatnák mások X-t, Y-t, pl. a beteg lábadat?
– Miként duplikálhatnának mások másokkal X-t, Y-t, stb.?
Tehát ne csak beteg szerveket, vagy tárgyakat, hanem tényleges mentális és érzelmi dolgokat, sőt embereket és akár univerzumokat is duplikálj meg napokat, fényeket, csakragömböket, forgásokat, irányokat, energiákat, képességeket és mindenhol mindent ! ;D
És ténylegesen duplikáltass másokkal is mindent (mentálisan úgy értem), minden irányba mindennel, tehát ne csak te a saját beteg lábadat, hanem pl. azt is duplikáld mentálisan, ahogy mások duplikálnak maguktól maguknak magukban beteg lábakat, meg ahogy mások duplikálják a Te konkrét beteg lábadat meg ahogy Te duplikálod az ő beteg lábukat, meg ahogy mások duplikálják mások beteg lábait, meg ahogy mások duplikálTATJÁK másokkal az ő saját beteg lábukat, tehát minden létező nézőpontból minden létező irányba mindent duplikáltass minden irányba és akkor fel fogod ismerni a telepatikus hálózatokat, meg a tényleges elme és lélek kapcsolódási pontokat, energia és kommunikációs útvonalakat és amint így visszaáll a rendes kommunikáció és kommunikációs energiahálózatok is úgy nem csak az életed tud megváltozni teljes mértékben, de a testedben is a sejtek és RNS mimózák is elkezdenek egyre jobban kommunikálni meg anyagcserét duplikálni meg energiákat duplikálni egymással és így “nem csak a jóra fókuszálva”, hanem a rossz dolgokat is a végtelenségig duplikálva a rossz dolgok feletti kontroll is szépen vissza fog jönni a Te irányításod alá akár hiszed akár nem, hisz eddig pont azért nem sikerült, mert nem voltál hajlandó bizonyos dolgokat duplikálni, akár befelé, akár kifelé, akár BEáramolva duplikálni, akár KIáramolva duplikáltatni !!! ;P

És mivel a mentális szintek teremtik a fizikait, ezért ha mentálisan eléggé hajlandó leszel a duplikációra akkor a fizikai szinten is visszatér majd a képesség minden irányú kontroll felett, mert ne feledd, valóban mindennek az alapja a duplikáció és valóban minden képesség hiány mögött a duplikációra vonatkozó hajlandóság HIÁNYA bújik meg…!! ;))

Tehát az élet ez ennyire egyszerű ;))

Eme betegesen őrült érzelem + szex duplikációs videó részlet pontosan miből van kivágva?

( Ha netán nem látnád itt akkor frissíts és várj +10 másodpercet ! )

 
 

Tehát 100%-os duplikáció nélkül max az van ugye, ami az egyetemeken és a sok agyas diplomásnál:

 

+ A DUPLIKÁCIÓ FONTOSSÁGA 100% duplikáló telepata videókban:

 

+ Telepátia a párkapcsolatokban:
Telepátia a párkapcsolatokban

 

+ GyorsTanulás Telepátiával:
GyorsTanulás Telepátiával

 

+ A Telepata Gyorstanulásról hasonló telepatikus telepátia videók itt 😉

 

 

 

+ Őrült szex videók:

 

+ Monogám vagy Poligám az Ember ?:
Monogám vagy Poligám az Ember ?

 

 

+ Luxus Yachtos Élet vs. Mókuskerék Munkás Meló:
Luxus Yachtos Élet vs. Mókuskerék Munkás Meló

 

 

+ A Város Királya: A Luxus Party Élet Csapatás HÁTULÜTŐI:
A Város Királya: A Luxus Party Élet Csapatás HÁTULÜTŐI

 

 

+ Őrült Szex Tipp: A RántoTTárogatós:
Őrült Szex Tipp: A RántoTTárogatós

 

 

+ Jézus Szex:
Jézus Szex

 

 

+ FényLény Angyali Csaj + Megvilágosodós Szex:
FényLény Angyali Csaj + Megvilágosodós Szex

 

 

+ Recska a lány öltözőben:
Recska a lány öltözőben

 

 

+ Emojik jelentése szülőknek:
Emojik jelentése szülőknek

 

 

+ Aura Orgazmus:
Aura Orgazmus

 

 

+ Pénz + Szex:
Pénz + Szex

 

 

+ Orbán Viktor: LMBTQ:
Orbán Viktor: LMBTQ

 

 

+ A nagy komoly muff előadás videó:
A nagy komoly muff előadás videó

 

 

+ Ha érdekel még a: csajozás + pasizás + párkapcsolat 😉🙂

+ Ha érdekelnek hasonló önfejlesztő mondanivalós videók, akkor heti hírlevélben is kaphatod mindig a legújabbakat, kiemelteket és véletlenszerűeket is örökké ingyen HA a másik weboldalamon beregisztrálsz ÉS azután +1 kattintással jelentkezel az ingyenes vicces önfejlesztő képzés csodára! 😉+ Bónusz önismereti dokumentumfilmek

Mond el hogy tetszett

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük